Kodaline

to 11 okt 2018
København k

Kodaline

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Godt nyt til fans af irske Kodaline
Koncerten i Amager Bio 3. december sidste år måtte desværre aflyses da studieindspildningerne trak ud. Det har til gengæld givet pote da de i marts udsendte den nye single "Follow Your Fire", der er et modigt comeback som følges op af deres episke live shows, og Danmark er igen på tourplanen til efteråret, denne gang i Pumpehuset!

Billetsalget starter fredag 25. maj kl. 10.00

Den irske gruppe forventes at udgive et nyt album her i sommer “It's been a while since we released our second album”, udtaler Steve Garrigan. “But we felt we need to take the time to make sure this was the best album we could make! We are so happy with it and can't wait for people to hear it!”

Lyt til "Follow Your Fire" her
Se den officielle video her

Bandet har siden udgivelsen af ’Coming Up For Air’ været på turné og været i gang med at skrive materiale til den ny plade.

Kodaline er blevet sammenlignet med Coldplay, U2, Keane og Oasis. Det blev oprindeligt kendt som 21 Demands, hvor bandet lavede hitlistehistorie med deres debutsingle, 'Give Me A Minute', der var det første uafhængigt udgivede nummer, der opnåede den placering. I 2011 ændrede bandet navn til ”Kodaline”.
 
Deres single 'Remember The Time' var med i en episode af 'Grey’s Hvide Verden' og blev også brugt som baggrundsmusik i  Googles 2012 'Year in review'-video. Derudover blev de også
nomineret på BBCs indflydelsesrige Sound of 2013-liste.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor