Don McLean

ma 22 okt 2018
København S

Don McLean

Koncerthuset, Koncertsalen, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Don McLean, en vaskeægte legende indenfor folk og singer/songwriter traditionen, gæster DR Koncerthuset.

Billetpriser: 380 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 24. maj kl. 10.00


Med sit netop udgivne ”Botanic Gardens”, hans 19 studiealbum og det første i 8 år, kommer den legendariske singer/songwriter forbi DR Koncerthuset med fuldt band i ryggen.
Med sange som ”American Pie” og ”Vincent (Starry Starry Night)” har McLean for længst skrevet sit navn ind i populærmusikkens historiebøger. McLean var en stor skikkelse i den ekstremt stærke sangskriverbevægelse der opstod i USA i begyndelsen af 1970erne med blandt andre Bob Dylan og Joan Baez i front.

Et tydeligt bevis på Mcleans store indflydelse er den enorme række af artister der har fortolket på hans store numre. I 2000 tog Madonna ”American Pie” til nye højder, George Michael har genindspillet ”The Grave”, Ellie Goulding har for nyligt udgivet sin version af ”Vincent” og sidst med ikke mindst står McLean altså som medkomponist på Drake’s hit ”Doing it Wrong”.

Don McLean har igennem sin lange karriere solgt over 40 guld- og platinplader på verdensplan og har mere end 4000 koncerter på resuméet. Til oktober står han og sit band klar til at give publikum en uforglemmelig aften i DR Koncerthuset.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 400,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 400,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 400,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor