Flatbush Zombies: See You In Hell

06 okt 2018
København k

Flatbush Zombies: See You In Hell

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

For et par år siden lagde de Amager Bio ned, og nu er tilbage med deres andet album i bagagen. "See You In Hell" touren kommer forbi Pumpehuset til oktober.


Flatbush ZOMBiES er en hiphop-gruppe, der har taget navn fra Flatbushdelen af Brooklyn i New York. Trioen er en del af den east coast hiphop-bevægelse, der kaldes "Beast Coast", som også består af The Underachievers og Pro Era. Derudover har de arbejdet sammen med blandt andre Action Bronson, Joey Badass og RZA, samt spillet på en lang række festivaler heriblandt Coachella og vores egen Roskilde Festival (2013).

Gruppen består af de gamle skolekammerater Meechy Darko (Dimitri Simms), Zombie Juice (Antonio Lewis) og Erick "The Architect" Elliott - sidstnævnte fungerer også som deres producer - der i 2010 samledes for at lave musik. Det første egenlige klubjob blev i 2012 og samme år blev det til det første mixtape 'D.R.U.G.S.' I 2014 udgav de den første EP, 'Clockwork Indigo', sammen med The Underachievers, og i marts 2016 udgav de deres første album, '3001: A Laced Odyssey.

I april måned i år landede det andet studiealbum fra den standhaftige Brooklyn raptrio med titlen "Vacation In Hell". Albummet er både skarpt og strømlinet, båret af et nyfundet momentum. Med det i rygsækken gæster de DK til efteråret.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor