Bruce Dickinson: Spoken Word

08 sep 2018
København S

Bruce Dickinson: Spoken Word

Koncerthuset, Koncertsalen, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:00

BRUCE DICKINSON – SPOKEN WORD
DR KONCERTHUSET, KONCERTSALEN
LØRDAG 8. SEPTEMBER

Bruce Dickinson, forsanger i et af verden største metalbands Iron Maiden gæster DR Koncerthuset lørdag 8. september med en spoken word optræden.

Bruce Dickinson er ikke bare forsanger i Iron Maiden, han er flypilot, brygmester og entreprenør og kreativ forretningsmand. Tidligere var han pilot og marketingdirektør for Astraeus Airlines, et selskab der leasede fly til andre flyselskaber og han er bestyrelsesformand og grundlægger af Cardiff Aviation, der specialiserer sig i vedligeholdelse af Airbus og Boeing fly.

Bruce er også involveret i et luftskibsprojekt, der forsøger at producere et flyvende hyrid fly og en del af Pouncer, det utrolige drone fly, der er designet til at levere mad til ufremkommelige steder. Bruce Dickinson flyver stadig Boeing 757 og flyver stadig Iron Maiden rundt når de turnerer, senest på deres ”Book Of Souls Tour”.

Når Bruce Dickinson gæster DR Koncerthuset til september, vil aftenen byde på snak om musik, kreativitet og paralleller til forretningsverden. Serveret med den karisma og humor som Bruce Dickinson er kendt for fra scenekanten og i interviews.

Der følger en signeret version af Bruce Dickinsons selvbiografi ”What Does This Button Do?” med alle billetkøb – altså en bog pr billet.

Billetpriser: 680 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag 9. april kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk

I salg nu!

Generelt salg*

kr 680,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* Billetprisen inkluderer et stk. signeret bog
    Fra kr 680,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 680,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor