Lil Skies

ti 22 maj 2018
København k

Lil Skies

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Den 19-årige rapper Lil Skies indtager den 22. maj Pumpehuset med sit første danske headliner-show.


Billetpriser: 265 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 7. marts kl. 10.00

Lil Skies ligner måske mange af de soundcloud-rappere, han tog hiphopverdenen med storm sammen med i 2017. Han har masser af tatoveringer i ansigtet, braids med undercut og en charmerende kækhed, men Lil Skies’ lyd skiller sig ud. Hans rap er i fokus uden en masse autotune og filtre, og det fremhæver hans evne til at smede velsmurte rim, der går fremragende sammen med den sukkersøde trap og de vuggende beats.

Allerede som 12-årig begyndte Lil Skies at skrive tekster, og det hele kulminerede i januar 2018 med mixtape-debuten Life Of A Dark Rose udgivet på det stor pladeselskab Atlantic Records, hvorfra singlerne “Red Roses” og “Nowadays” er blevet massive hits, og albummet ligger pt. i top 20 på Billboards albumhitliste.

Kimetrius Foose er Lil Skies borgerlige navn, og han er født i Waynesboro, Pennsylvania, hvor særligt faderen, Michael Burton Jr., har haft en stor indflydelse på Lil Skies. Kunstnernavnet er da også en hyldest til faderen, der som musiker brugte navnet “Dark Skies”. I 2016 fik Lil Skies muligheden for at varme op for Fetty Wap, og året efter begyndte han drypvist at udgive de singler, der har banet vejen for Life Of A Dark Rose - og i 2018 rammer han så endelig Pumpehuset som headliner.


Tjek videoen til ”Lettuce Sandwich” fra EP’en https://www.youtube.com/watch?v=0uJUW24505E

http://lilskiesofficial.com/

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 290,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 290,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 290,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor