Giggs

fr 13 apr 2018
København V

Giggs

Store Vega, København V Detaljer

21:00

Fredagsfest på VEGA: Britisk raps godfather GIGGS og danske RIGFOREVIGT sørger for at fredag d.13. april bliver en aften du sent glemmer

Den hæderkronede rapper Giggs smækker en sveddryppende fredagsfest i gang i Store VEGA den 13. april med megahits som ”Lock Doh” og ”Whippin Excursion”.

De tunge, men legesyge toner fra Giggs er uhyggeligt vanedannede og umulige ikke at overgive sig til. Det er ikke for sjov, at han bliver omtalt som The Originator, The Godfather og The Landlord. Sidstnævnte er titlen på hans nyeste, kompromisløse album.

Landlord (2016) strøg direkte ind som nummer to på albumlisterne og cementerede endnu en gang hans status som en af de mest indflydelsesrige og betydningsfulde rappere, der nogensinde er dukket op i London. Den britiske hitmager har været en af de største spillere på rapscenen i et årti, men har formået at bibeholde sin intensitet og autenticitet.

Fans og anmeldere åd det fjerde album råt, som bød på gæsteoptrædener fra artister som Stormzy, Rico Love og Donae’o. Giggs er uden tvivl en populær herre og featurede Drake på et par af hans sange fra albummet More Life (2017), og generelt er listen af samarbejder så godt som uendelig, hvilket det nye mixtape Wamp 2 Dem (2017) beviser.  

Talentet for at kombinere et tilbagelænet flow, overbevisende levering, mørk humor, kreative ordspil og særegne rim er grunden til at Giggs har høstet en lang række af priser og nomineringer. I 2008 vandt han prisen som ’Best Hip Hop Act: UK’ ved Bet Awards over benhårde konkurrenter som Skepta, Dizzee Rascal og Chipmunk, og han har ikke sat farten ned lige siden.

For at få Store VEGA til at syde, inden Giggs indtager scenen, er den danske SoundCloud-raps supergruppe RIGFOREVIGT på som support. Rapperne Louis Valuta, Baby Bino og ATL Pete udgør sammen med produceren Chanel Bigs det københavnske rapkollektiv, som leverer trap-numre med tunge beats og ufiltrerede tekster.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 225,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 225,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 225,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor