Brit Floyd: Eclipse World Tour 2018

on 17 okt 2018
København S

Brit Floyd: Eclipse World Tour 2018

Koncerthuset, Koncertsalen, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Brit Floyd og deres storslåede Eclipse World Tour 2018 gæster DR Koncerthusets magiske Koncertsalen


Efter flere udsolgte shows i Danmark gennem de sidste mange år, er et af verdens bedste coverbands endelige tilbage! Gå ikke glip af en enestående oplevelse når Brit Floyd bringer Pink Floyds fantastiske musik til live med nyt sensationelt show. Denne gang kan cover-mestrene opleves i DR Koncerthusets imponerende Koncertsalen.

Når fantastiske og ufatteligt dygtige Brit Floyd indtager scenen, så bliver alt det spektakulære man kender fra et ’ægte’ Pink Floyd-show gengivet i stor lyd, med gigantisk lyssætning og top-moderne video-projektioner.

Udover at optræde med de helt store, gåsehudsfremkaldende momenter fra ”Animals”, ”Wish You Were Here”, ”The Wall” og ”The Division Bell”, giver Brit Floyd på denne tur særlig kærlig behandling til “The Dark Side Of The Moon”; som i år har 45 års jubilæum. Publikum kan roligt forvente pompøse og show-stoppende version af alle de store hits.

Brit Floyds shows er et særligt fænomen, og betragtes bredt som et af de bedste ”live-tributes” til det legendariske Pink Floyd. Showet er meget tro mod det originale, pompøse set-up fra den sidste ”Division Bell Tour” i 1994 – med den cirkulære bagskærm, masser af bevægeligt lys og teatereffekter – som giver fans den tættest mulige oplevelse af et originalt Pink Floyd liveshow.
“Eclipse World Tour”-showet er det største, bedste og mest ambitiøse show Brit Floyd endnu har leveret – og det siger ikke så lidt

I salg nu!

Generelt salg*

kr 385,00 - 425,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* FÅ BILLETTER
    kr 385,00 - 425,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 385,00 - 425,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor