G-Eazy – The Beautiful & Damned Tour

06 maj 2018
Copenhagen

G-Eazy – The Beautiful & Damned Tour

Tap 1, Copenhagen Detaljer

19:30

G-EAZY ANNONCERER THE BEAUTIFUL & DAMNED TOUR MED SPECIAL GUESTS STEFFLON DON OG YUNG PINCH
 
G-Eazy udgav i midten af december sidste år studiealbummet The Beautiful & Damned, og annoncerer i den forbindelse turné af samme navn. Den 6. maj optræder den storhittende rapper G-Eazy i Tap 1 i København.
G-Eazy’s seneste headlinershow var i 2016 i et udsolgt Store VEGA, og vi glæder os til at kunne byde ham og hans fans velkomne i Tap 1 til maj.

Gerald Earl Gillum aka G-Eazy begyndte at producere, lave mixtapes og poste dem på MySpace som andesårsstuderende på Loyola University i Chicago. Hans side opnåede enorm popularitet og det gjorde det muligt for ham at supporte acts som Drake, Lil Wayne og Snoop Dogg.
I 2017 han vandt en MTV Europe Music Award for Favorite Hip-Hop Artist og en måned efter udgav han sit fjerde studiealbum, The Beautiful & The Damned, som pt. ligger i top 10 på Billboard Top 200. Hvoraf to af singlerne, No Limit (feat. A$AP Rocky & Cardi B) og Him & I (feat. Halsey), ligger i top 10 på R&B/Hip-Hoplisten.

Turnéen starter 15. februar i Houston, TX og kommer rundt i USA og Canada inden Europa står for skud. Special guests inkluderer hypede Stefflon Don og den californiske newcomer Yung Pinch.
Gennem årene har G været kendt for at at tage nogle af de klareste upcoming talenter med på deres første turnéer, så som Kehlani, Carnage, KYLE, Tory Lanez og Bay Areas egen Nef Tha Pharaoh.

Vi glæder os allerede til en Hip-Hop aften i Tap 1 til maj, og bruger ventetiden på at mindes G-Eazys optræden ved sidste års Roskilde Festival på Arena, hvor der både blev opfordret til mosh-pit og fællessang i cirkusteltet.

For mere information besøg TheBeautifulAndDamned.com/Tour

Se "HIM & I" FEAT. HALSEY: (debuted #21 Billboard charts):
https://youtu.be/SA7AIQw-7Ms  
Lyt til "NO LIMIT" FEAT. A$AP ROCKY & CARDI B:
https://www.youtube.com/watch?v=PGfSaVDymjk

SOCIALS:
http://www.thebeautifulanddamned.com/  - https://g-eazy.com/ - https://twitter.com/G_Eazy  -https://www.instagram.com/g_eazy/ - https://www.facebook.com/G.Eazy/ - https://soundcloud.com/g-eazy
http://smarturl.it/TBAD/youtube

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 380,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 380,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 380,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor