Sparks

ma 18 jun 2018
København S

Sparks

Koncerthuset, Koncertsalen, København S Detaljer

20:00

De internationalt anerkendte POPpionerer SPARKS er tilbage i Danmark! Kom og hør hvordan årtiers indiepop har udviklet sig og få en musikoplevelse ud over det sædvanlige i DR Koncerthuset.

I august måned  sidste år gæstede bandet VEGA, hvor bla. Gaffas anmelder var begejstret, og gav koncerten hele 5 af 6 stjerner, og skrev:

"Mod slutningen af koncerten dukkede de rigtig store hits op, naturligvis, fristes man til at sige. Den smukke barokballade "Never Turn Your Back On Mother Earth" var et forventet højdepunkt, ligeledes electrohittet "The Number One Song In Heaven", der fik gang i publikum."

Læs hele anmeldelsen her: http://gaffa.dk/anmeldelse/119879/pa-eventyr-i-det-sorthvide-glamteater

Fuldkommen forrykte og fortryllende Sparks provokerede popverdenen i 70’erne med gungrende galimatias, uhæmmet hysteri og et visuelt vanvid og nu er de endelige tilbage i Danmark!
Selvom brødrene Ron og Mussell Mael nærmer sig de 70, så besidder de kække ikoner fra Los Angeles stadigvæk en nærmest naturstridig livsenergi, som publikum uden tvivl får at mærke når legenderne gæster DR Koncerthusets fortryllende koncertsal d.18 juni.

I anledning af denne enestående aften medbringer SPARKS et stort band, som skal understøtte og akkompagnere brødrenes flamboyante og bombastiske popkunst, der i sammenspil med Koncertsalens unikke akustisk, utvivlsomt vil sikre at publikum har en stor oplevelse i vente!
Sparks blev dannet i 1971 og har med deres excentriske udtryk favnet glam, symfonisk og artrock mod synthpoppen. Alt sammen gennemsyret af Ron Maels sofistikerede keyboard og Russel Maels falsetbårne stemme. Sparks har udgivet imponerende 22 albums, hvor: ‘Kimono My House’ (’74) og Propaganda (´74) har reel international klassikerstatus.
Sparks har tjent som inspiration for kunstnere som: Queen, Depeche Mode og Pet Shop Boys og den erklærede fanskare tæller ikoner som: Abba, Björk, Kurt Cobain, Barbara Streisand, Morrissey, Ramones og Paul McCartney. Sparks har tidligere samarbejdet med artister som Giorgio Moroder, Faith No More og Erasure...


Den her glæder vi os ekstra meget til!

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 270,00 - 320,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    kr 270,00 - 320,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 270,00 - 320,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor