Ciaran Lavery

fr 11 maj 2018
København V

Ciaran Lavery

Ideal Bar Vega, København V Detaljer

21:00

Ciaran Lavery er en prisbelønnet singer/songwriter fra den lillebitte nordirske flække Aghagallon. På trods af at han fremfører sin musik akustisk og skriver inderligt smukke tekster, så er han langt fra arketypen på en følsom fyr med en guitar.

Lavery er en begavet historiefortæller, som både mestrer kunsten at synge nærværende om sin psykiske tilstand og at skrive romantiske noveller om til bevægende små sangperler, der rammer lige i hjertekulen. Han har en uovertruffen evne til at forfatte selvransagende tekster, som på en og samme tid er brutale og skrøbelige i deres behandling af følsomme emner som religion, synd samt himmel og helvede.

Efter at have været frontmand for det lokale indieband Captain Kennedy gennem 7 år valgte Lavery at bryde ud solo og forfølge ambitionerne som soloartist i 2013. Han har brugt de sidste 5 år på at udvikle sin jordbundne folkmusik. I 2016 vandt Lavery prisen for årets bedste album ved Northern Ireland Music Prize for Let Bad In, og nu er han klar til at sende det helt nye album Sweet Decay på gaden.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 125,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 125,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 125,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor