TGE Presents x Durand Jones & The Indications EU Tour

fr 04 maj 2018
København k

TGE Presents x Durand Jones & The Indications EU Tour

Pumpehuset - Byhaven , København k Detaljer

21:00

Koncerten flyttes til Pumpehusets hyggelige udendørsscene i Byhaven med fri entré for alle. Billetkøbere er blevet informeret og refunderet deres køb

***********************************************

Pumpehuset bliver rammen om en intens souloplevelse, når den amerikanske soulåbenbaring Durand Jones & The Indications spiller deres første danske koncert nogensinde fredag den 4. maj. Koncerten præsenteres i samarbejde med den hæderkronede britiske festival The Great Escape, hvor Durand Jones & Indications også skal spille.

Der findes efterhånden mange bands, der prøver at ramme den særlige og dybt soulede lyd, der stammer fra USAs sydstater. Ikke mange rammer plet, men det gør Durand Jones & The Indications med en lyd, der dufter skønt af Otis Redding, Charles Bradley og nyere soulgenoplivere som Leon Bridges og Alabama Shakes. Særligt tvinger forsanger Durand Jones en helt i knæ med sin vidtfavnende vokal.

Med rødder i gospelverdenen
I 2016 udgav Durand Jones & The Indications deres selvbetitlede debutplade på det soul- og funkfokuserede pladeselskab Colemine Records. Det er et album, der emmer af rå energi, imponerende vokalarbejde, støvede trommer, listigt guitarspil og hæsblæsende orgelstykker. Resultatet er den perfekte blanding af den dybeste soul, groovy funk, gospel og old school slut-60’er-R&B.

Forsanger Durand Jones har en baggrund i gospelverdenen, hvor han begyndte med at synge i den lokale kirke i en lille by i Louisiana. Senere sendte musikken ham mod Bloomington i staten Indiana, der blev stedet, hvor Jones teamede op med Aaron Frazer, Blake Rhein og Kyle Houpt og bandet blev født. Siden da han de sammen spillet et hav af koncerter, og det ses og høres i deres fabelagtige liveperformances.

Som optakt til den tour, der tager dem forbi Pumpehuset, genudgiver bandet deres debutalbum i en deluxe-version med liveoptagelser og covernumre af 60’er- og 70’er-soultracks.

The Great Escape udvælger også dansk talent

Supporten denne aften er danske Simone Tang, der byder på Soul-pop der trækker små fine tråde til navne som BANKS, NAO og Prince. Med supporttjansen følger en helt særlig, eftertragtet ære for Simone Tang, da hun nemlig inviteres af The Great Escape til at optræde under festivalen i Brighton i slutningen af maj.

The Great Escape er kendt for at være nogle af de første til at breake nye talenter og med dette nye tiltag, hvor de stiller sig bag upcoming-talenter på tour i Europa, sætter de spotlight på musikken før den rammer festivalen i Brighton.

Festivalen skriver selv følgende om TGE konceptet:

THE GREAT ESCAPE GOES ON TOUR
PRESENTING: DURAND JONES & THE INDICATIONS ACROSS EUROPE
•    The Great Escape heads out across Europe for the first time
•    11 dates across Europe with Indiana’s ‘Durand Jones & The Indications’
•    Tickets on sale Friday 26th January
•    A local support artist will be added in each country
•    All artists will perform at The Great Escape festival 17-19 May
The Great Escape, the festival for new music, will for the first time support the hottest new artists as they tour across Europe. Throughout May, emerging Indiana-based band Durand Jones & The Indications will play in venues across Sweden, Denmark, Germany, Holland, Belgium, France and the UK. In each country the band will be supported by a local artist. All the artists will then play The Great Escape festival in Brighton 17-19 May.
The soulful quintet Durand Jones & The In

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* FRI ENTRÉ

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor