Chief Keef

ma 03 sep 2018
København k

Chief Keef

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Døre: 20:00

Vi er kede af at måtte meddele at Chief Keef fans desværre må vente lidt længere på at se deres yndlingsrapper på scenen i DK. Grundet et dødsfald i Chief Keefs familie er koncerten i Pumpehuset 12. februar udsat til mandag 3. september. Vi er dog rigtig glade for allerede at have en ny dato på plads.
Alle billetter købt til koncerten i februar er selvfølgelig gyldige til koncerten i september. I forbindelse med udsættelsen af koncerten, har vi modtaget følgende besked fra Chief Keefs management:

The Chief Keef Winter European Tour has been postponed. We are incredibly saddened to hear of the recent untimely passing of Chief’s cousin, Fredo Santana. Our thoughts go out to all those affected and we look to rescheduling the tour soon.


Vi glæder os til at se jer alle i Pumpehuset 3. september

********************************************

Keith Cozart, med kunstnernavnet Chief Keef, er en rapper, producer og designer fra Chicagos Southside. I en alder af blot 16 år blev Keefs musikvideoer til ”I Don’t Like” og “Love Sosa” mødt med verdensomspændende anerkendelse, som en af frontløberne på Chicagos hip hop scene indenfor den tunge undergrunds drill-genre.

Billetpriser: 220 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 21. december kl. 10.00

Populariteten af disse videoer førte hurtigt til en deal med Interscope Records, der gjorde ham til den yngste kunstner som selskabet på daværende tidspunkt have signet. Efter sin tid på Interscope startede Keef sit eget label, Glory Boyz Entertainment.

Efter gennembruddet i 2012 med ovennævnte hits, trak rapperen sig lidt tilbage fra mainstreamen og udgav nogle undergrunds-mixtapes som ‘Back From the Dead 2’-mixtapet fra 2014 og dette års kærligheds-mixtape ‘Thot Breaker’. 

Chicago-rapperens nyeste anmelderroste album "The Dedication" udkom 1. december i år (på femårsdagen for debutudgivelsen Finally Rich”) og gæstes bla. af Lil Yachty på singlen ‘Come On Now’, lyt med her.

Keef har udvidet sin portefølje der omfatter titlen som fashiondesigner og app-designer i hans firma Digiglo, som for nylig udgav Glomoji appen.

 

Lyt til albummet ”The Dedication” her på Spotify eller på Apple Music.

http://chiefkeef.com/

https://www.facebook.com/ChiefKeef/

https://www.instagram.com/chieffkeeffsossa/

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* OBS: NY DATO!!!!
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event