Monster Magnet

ma 21 maj 2018
København k

Monster Magnet

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

20:00

Retro rock visionærende Monster Magnet er mestrer i tonstung stoner-rock men har søgt inspiration i både metal og hård rock genren, og er heller ikke bange for at eksperimentere med eksempelvis psykedelisk rock og space rock. Bandet har ved flere lejligheder bevist hvorfor de har et ry som et stærkt live band, dette er bestem også kommet til udtryk i Danmark på bla. COPENHELL-festivalen i 2014 og senest i Pumpehuset 2016 ved en anmelderrost koncert.

Billetpriser: 270 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 20. december kl. 10.00

Det New Jersey baserede band blev dannet i 1989 efter at rock & roll veteran og frontmand Dave Wyndorf havde lært sig selv at spille guitar, og består i dag Dave Wyndorf, Tim Cronin, John Mcbain, Joe Callandra og Jon Kleiman.

Med et nyt album på vej vil der højst sandsyndligt være nyt materiale på set listen. Om det nye album siger Wyndorf til teamrock.com:
“It's a little bit of a shorter album – 10 songs, full-ahead Detroit-style, early 70s, MC5 and Stooges type of rock. I want to see if that makes any difference to the fans. It still sounds like Monster Magnet, of course, but it's a little less on the psychedelic side and little more on the power rock side.”
Det nye album “Mindfucker” vil ramme hylderne i foråret 2018. På det nye album er der blevet skruet på et par knapper så man mere rammer rødderne for den hårde rock, men stadigvæk har fundet inspiration hos artister som Black Sabbath, The Stooges, Hawkwind og Jack Kirby.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 295,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 295,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 295,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor