Jorge Blanco

on 05 dec 2018
København S

Jorge Blanco

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

19:00

Døre: 18:00

Jorge Blanco udsætter koncert i DR Koncerthuset på grund af intensive albumindspilninger.

Ny koncertdato er d. 5. december 2018.

Billetter som allerede er købt gælder også den nye koncertdato. Købte billetter kan ligeledes returneres til og med 28.2.18
Jorge Blancos mange succesfulde roller i diverse populære film og Disney TV-serier, inklusiv kæmpe succesen ”Violetta, har gjort den mexicanske vidunderdreng Jorge Blanco verdensberømt.
Nu tilføjer han endnu et lag til sin i forvejen imponerede karriere som kunstner: Jorge er i gang med at færdiggøre hans første album som solo artist. Som et resultat af hans intensive arbejde med at færdiggøre sit debutalbum udskydes den planlagte forårstour til slutningen af 2018.
Jorge har ønsket at dedikere sig fuldt ud til de forestående indspilninger og alle ”Jorgistas”, som Jorge kærligt kalder sine fans, kan se frem til Jorges første tour med helt nye sange.

Den nye tour sparkes i gang d. 28. november. Den vil bringe 26-årige Jorge og hans band ”The 8th Wonder” til 12 forskellige byer og herunder altså København og DR Koncerthuset d. 5. december.

Om udsættelsen af touren siger Jorge selv:

”Jeg kan ikke vente med at færdiggøre mit første soloalbum. Det første album er altid meget specielt for en artist. Jeg ser utroligt meget frem til at mine fans bliver de første, der kommer til at høre mine nye sange når vi tager på tour. Netop derfor har jeg valgt at udskyde min tour til slutningen af året og jeg håber at mine fans kan forstå dette.”


https://www.facebook.com/thejorgeblancomusic/
https://www.instagram.com/jorgeblanco/
https://twitter.com/JorgeBlanco

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* OBS: NY DATO!!!!
    Fra

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor