Jorge Blanco

ma 02 apr 2018
København S

Jorge Blanco

Koncerthuset, Studie 1, København S Detaljer

19:00

Event detaljer

JORGE BLANCO

DR KONCERTHUSET, STUDIE 1

MANDAG 2. APRIL (2. PÅSKEDAG)

Billetsalget starter torsdag 7. december kl. 10.00
Billetpriser: 230 kr. + gebyr

Det vil være muligt at købe VIP Meet & Greet billet som indeholder: En (1) billet til koncerten, Meet & Greet medJorge Blanco, et billede med Jorge Blanco. Pris: 975 kr. + gebyr. Billetlink: http://burl.nu/yvgyq4  

Den 25-årige Jorge Blanco er født og opvokset i Mexico, signet til Hollywood Records og mestrer kunsten at underholde, synge, danse, spille skuespil, spille trommer, guitar og klaver, og taler ikke mindre end fem sprog!? Med mere end 5 millioner følgere på de sociale medier tiltrækker han sig pt endnu flere fans, specielt efter singlerne ”Summer Soul” og ”Risky Business” udkom tidligere i år. Hvis man har set filmen ”Cars 3” er det ligeledes Jorge der lægger stemme til cover versionen af Beatles klassikeren ”Baby You Can Drive My Car”, og fans venter nu i spænding på at hans EP skal udkomme.

Som 15-årig opfordrede hans forældre ham til at gå til audition på en tv-produktion, og det blev startskuddet på karrieren, der gennem de seneste ni år har ført til roller i fire Disney tv-serier, deriblandt populære ”Violetta”, to spillefilm og med mere end 300 koncerter i Europa og Latinamerika. I løbet af de sidste to år har han hovedsageligt fokuseret på sin egen musik, udviklet sin sound og stemme som artist. Skrevet sange, indspillet og lavet radio og tv promotion for hans eget materiale.

Hans stil og personlighed er et mix af funk, R&B, rock og pop, og hans favoritlook er ifølge ham selv, old school James Dean stilen. Jorges inspirationskilder er bla. Justin Timberlake og James Brown, og Jorge kunne godt tænke sig at arbejde sammen med Pharrell en dag. Han har for nyligt udsendt singlen ”Gone Is The Night” med DJ/produceren Kris Kross Amsterdam, og i starten af det nye år kan vi forvente endnu en single fra multitalentet.

Tidligere på efteråret kunne heldige danske fans opleve ham som support for bandet ”R5” da de gæstede Amager Bio. Blanco havde sit band ”The 8th Wonder” med på den tour, og det vil gså være sammen med dem, at man til april kan opleve en headliner koncert med Jorge Blanco for første gang i DK!

Følg Jorge Blanco her:

http://thejorgeblanco.com/

https://www.instagram.com/@jorgeblanco

https://www.youtube.com/channel/UCSJDZckgDvzZ5yIRZui7uvQ

https://twitter.com/JorgeBlancoG

https://jorgeblanco.tumblr.com/

https://www.facebook.com/thejorgeblancomusic/

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 250,00

VIP Pakker

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor