Max Raabe & Palast Orchester

on 19 sep 2018
København S

Max Raabe & Palast Orchester

Koncerthuset, Koncertsalen, København S Detaljer

20:00

Døre: 19:00

Billetpriser: 330,- / 395 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 29. november kl. 10.00

De glade 20’er vender tilbage når den elegante og nydelige Max Raabe kommer tilbage til Danmark i september 2018. Her vil han i DR Koncerthusets fantastiske rammer, genoplive en svunden tidsalder, når han med sin elegante, selvsikre og raffinerede stil, i sammenspil med sin baryton stemme præsentere tidløse sange, til en ny generation, fra legender som Cole Porter og Irving Berlin til navne som Al Bowlly og Fred Adstaire.

Max Raabe og Palast Orchester lykkes med at være både dovne og hyperaktive. I Tyskland er den nyeste Max Raabe sang fra albummet af samme navn ”Der Perfekte Moment… Wird Heut Verpennt” (sover igennem det perfekte øjeblik) hurtigt blevet populær med hjælp fra musikvideoen, der viser sangeren idyllisk liggende i en hængekøje ombord på en tømmerflåde, drivende igennem Berlin. På samme tid er Max Raabe and Palast Orchester ved at sammensætte et nyt show i Tyskland og de arbejder på et nyt fantastisk show til deres skandinaviske tour 2018 der bærer titlen ”Der Perfekte Moment... Wird Heut Verpennt”.

Som publikum til et show med Max Raabe kan man opleve den tyske disciplin ved den minutiøse gengivelse af de legendariske sange som de plejede at blive fremført, men man vil også opleve noget som kan betragtes som en sjældenhed… Tysk humor!! Noget som han selv og sine landsmænd er helt klar over ”alle tyskere godt er klar over at de har et internationalt ry for disciplin, organisation og effektivitet - men ingen sans for humor”. Med sit unikke talent og sin fantastiske humor vil han fornøje sine lyttere med sin yderst behagelige fremtoning.

I hjemlandet har Max Raabe opnået så stor succes at han har været nød til at sælge sin elskede vintage BMW fra 1930’erne, idet at han blev genkendt så snart han var bag rattet. Det er dog ikke kun i hjemlandet han har opnået succes, men også i guds eget land, USA, har han spillet udsolgte koncerter på Carnegie Hall og har haft store optrædener i San Fransisco, Seattle, Boston, Los Angeles mfl. Dette vil ikke være første gang at han giver koncert i DR Koncerthuset, da han så sent som i 2016 fornøjede sine lyttere ved en anmelderrost koncert i Koncertsalen.

I salg nu!

Generelt salg*

kr 350,00 - 415,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    kr 350,00 - 415,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 350,00 - 415,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor