Obituary

ti 27 mar 2018
København k

Obituary

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

20:00

Event detaljer

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 1. december kl. 10.00

Et af de mest succesfulde, indflydelsesrige og bedst-sælgende dødsmetal bands gennem tiden, Obituary, dannet det sydlige Florida i 1984 under navnet Xecutioner. I 1989 skiftede bandet navnt til Obituary, og udgav samme år det enormt og umådeligt tunge debutalbum ”Slowly We Rot”. Albummet blev  til i samarbejde med den legendariske producer Scott Burns (Death, Deicide, Cannibal Corpse, Sepultura,  Atheist m-fl.) hos Morrisound Studio.

Obituary har været en bærende drivkraft i den genre, der blev skabt i USA i midten af firserne, som vi i dag kalder dødsmetal, og sammen med navne som Death, Cannibal Corpse, Morbid Angel, Deicide og Suffocation satte de for alvor USA og Florida på landkortet og blev hurtigt et af genrens mest populære navne.

Obituary fulgte året efter op med albummet ”Cause of Death” (1990), som højst sandsynligt er bandets mest roste album og er endnu mere kaotisk bastungt, som sammen med de velkendte guitarsoloer og gennemtæskede trommer er bandets signatur groove. De drastiske tempo skift og Tardy’s unikke vokal er bandets varemærker, hvilket har adskildt dem fra resten af den voksende amerikanske dødsmetalscene. At bandet bevæger sig indenfor genren dødsmetal kan man også tydligt se i bandets navn, Obituary betyder på dansk: nekrolog.

De næste to årtier brugte bandet på at udgive noget at det bedste dødsmetal der nogensinde er produceret, deriblandt klassikere som ”The End Complete” (1992), ”World Demise” (1994), og ”Frozen In Time” (2005), har været med til at styrke deres position som et af genrens vigtigste bands igennem tiden.  

I 2017 udkom det tiende studiealbum med navnet ”Obituary” som er blevet rost til skyerne af blandt andre heavymetal.dk der har givet pladen 9/10. Sidste gang bandet bessøgte DK, var i november 2016, og til marts kan vi igen byde dem velkommen i Pumpehuset.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor