Fu Manchu

ti 06 mar 2018
København k

Fu Manchu

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 8. december kl. 10.00

Fu Manchu blev dannet i den solbagte sydcaliforniske muld, som også har opfostret stoner rocken og doom metallen. Der kæmpede de fire medlemmer en brav kamp for de knusende riffs og de Sabbath-ligende grooves, siden før det blev hipt.

Det Orange County baserede band der består af Scott Hill, Brad Davis, Bob Balch, Scott Reeder begyndte at udvikle tung psykedelisk-klingende rock og udgav i 1990 deres debut single ”Kept Between Trees”. Debutalbummet kom fire år senere i form af ”No One Rides For Free” og herfra gik det stærkt for bandet der de følgende to år udgav yderligere to albums, samtidig med at de skabte et ry som et fremragende liveband.

Bandet har blandt andet tourneret sammen med The Melvins, Monster Magnet, White Zombie og Clutch i USA, mens de sammen med The Hellacopters, Corrosion Of Conformity og Marilyn Manson har tourneret Europa.

Vaskeægte ørken-rock, stoner-rock og surf-punk er nogle af de genrer, der ofte hæftes på Fu Manchu, men det er også et klassisk rockband, som over de seneste år har forfinet deres samspil og mestrer både de tunge groovy riff og et melodisk hook.
Bandet er i øjeblikket i gang med at ligge sidste hånd på det kommende album, som rammer hylderne i starten af februar, Det bliver gruppens 13. album og det første siden 2014 hvor de udgav det kritikerroste album ”Gigantoid”.

”Having two full hours at their disposal, the guys had a setlist, and then some. This meant playing their set list through, and the asking the audience which songs they wanted to hear. That’s a very intimate move from a big name like Fu Manchu, hat’s of to that!”- skrev flickofthefinger.co/uk om deres 2016 koncert i Danmark hvor de fyldte BETA til bristepunktet.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor