Falling in Reverse

fr 19 jan 2018
København k

Falling in Reverse

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Event detaljer

Falling In Reverse hylder fortsat outsideren, dem som de andre ser ned på, og de undervurderede, og bliver ved med at lave musik for at inspirere livets underdogs.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk

Den fine linje mellem at være et geni og sindssyg, seriøs, og afskrivende, impulsiv og eksplosiv: det er beskrivelsen af den fantom zone hvor Falling In Reverse trives bedst, og nu kommer bandet fra Las Vegas på besøg i Danmark og gæster Pumpehuset med deres hardcore/screamo/pop-rock fredag 19. januar.  

Falling In Reverses grundlægger, frontmand og machiavellistisk heroisk superskurk/superhelt, Ronnie Radke, er den vandrende, talende, åndende, spyttende, skrigende, syngende, kæmpende, elskende, hyper-selvtillidsfulde, følsomme og sårbare skikkelse på en hel generations identitet.  Med hans musik, kunst og med hans liv er han et levende bevis på hvad et ødelagte hjem kan gøre.

Albummet fra april i år, ”Coming Home”, er bandets seneste genopfindelse, og fuldender dermed cirklen og har bragt dem tilbage til hvor de startede. ”Coming Home” er deres 4. studiealbum og indeholder tracks som ”Coming Home”, ”I Don’t Mind” og ”Superhero”. Albummet er det mest fokuserede de har lavet både pga. temaet og det artistiske, og er blevet lavet i samarbejde med Michael ”Elvis” Baskette som også har arbejdet med store navne som Alter Bridge, Slash og Trivium.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 275,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 275,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor