Within Temptation

on 24 okt 2018
København SV

Within Temptation

Valby Hallen, København SV Detaljer

19:00

Døre: 18:00

24. oktober åbner Valby Hallen dørene til en aften med en god omgang symfonisk rock, der bliver fremført af hollandske Within Temptation.

Billetpriser: 325 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 24. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Bandet der består af medlemmerne Sharon Den Adel, Robert Westerholt, Ruud Jolie, Stefan Helleblad, Jeroen Van Veen, Martijn Spierenburg og Mike Coolen blev dannet i 1996, men det var først i år 2000 at de fik deres gennembrud, da bandet fik brød igennem på mainstreammarkedet i Europa med deres andet album ”Mother Earth”. Siden udgivelsen af ”Mother Earth” er det kun gået fremad for hollænderne der har solgt mere end 3.5 millioner CD’er og DVD’er i 48 lande, de har modtaget 30 guld og platin plader, og 4 Export Awards of the Netherlands, samt 2 MTV European Music Awards og 2 World Music Awards mfl.

Bandets hits tæller bl.a.  ”Paradise”, ”What Have You Done” og “All I Need”, sidstnævnte er blevet brugt i tv-serien Vampire Diaries,  og har helt sikkert været med til at skabe den succes som bandet oplever.

Within Temptation har tidligere i år offentliggjort, at de er i gang med at arbejde på et nyt album der forventes at udkomme i løbet af 2018, og vi håber derfor at der vil være nyt materiale på setlisten når vi når frem til oktober næste år. Det bliver en aften prydet af den smukke stemme fra forsanger Sharon Den Adel sammen med den fantastiske metalsound som kendetegner bandets sound. Sidste gang Within Temptation gæstede Danmark, spillede de på Helviti scenen under COPENHELL i 2014.

www.within-temptation.com

I salg nu!

Generelt salg*

kr 355,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 355,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 355,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor