Carnifex

on 14 mar 2018
København V

Carnifex

Pumpehuset - Lille sal, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Billetpriser: 225 kr. + gebyr

Den 14. marts 2018 bliver der skruet op for tempoet og tonerne, når deathcore-bandet Carnifex indtager Pumpehuset. Bandet fra San Diego i Californien bliver anset som en af pionererne inden for deathcore-metal, og siden dannelsen i 2005 har de udgivet seks studiealbums, hvoraf det seneste, Slow Death, udkom i august 2016. Dét album er blevet rost til skyerne af blandt andre heavymetal.dk, der gav det 10/10.

Carnifex er inkarneret musikalsk ondskab godt pakket med dyb growl og vanvittige skrig på en bund af hurtigtfræsende guitarer og stressende blastbeats. Det er ikke kun gennem musikken, at bandet oser af død og ødelæggelse, deres navn er nemlig et gammelt engelsk ord for bøddel.

Live udmærker Carnifex sig ved superintense og kraftfulde shows. Forsanger Scott Lewis forklarer, at bandet forsøger at gøre hvert show til en unik oplevelse, så det ikke bare bliver endnu en dag på kontoret:

“Every night, we strive to play extremely tight. Sometimes it can be difficult to make such an intense show so interactive, but we make sure that everyone is getting involved”

Sidst Carnifex gæstede Danmark var tilbage i december 2015, hvor de ligeledes spillede i Pumpehuset, og fik salen til at gå amok til tonerne af brutale numre som ”Lie To My Face" og “Sorrowspell”. Endnu en dunkel aften er i vente, når Carnifex i selskab med Oceano, Aversions Crown og DISENTOMB udfordrer den normalt så hyggelige hovedstad den 14. marts 2018.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 250,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor