Rag'n'Bone Man: Grande Reserve Tour

ma 26 feb 2018
Copenhagen

Rag'n'Bone Man: Grande Reserve Tour

Forum Copenhagen, Copenhagen Detaljer

20:00

RAG’N’BONE MAN RYKKES TIL FORUM BLACK BOX 26. FEBRUAR

FORUM BLACK BOX er Forum Copenhagens nye koncertkoncept. Her får du en god koncertoplevelse i en intim ramme og med færre mennesker – midt i byen.

Læs mere om Forum Black Box her: http://www.forumcopenhagen.dk/da-DK/Information/Forum-Black-Box.aspx

Britiske Rag’n’Bone Man, med kæmpehittet ”Human”, er så populær blandt danskerne, at den planlagte koncert i Store VEGA 26. februar rykkes i Forum Black Box, samme dag.

Da billetsalget til koncerten med BRIT & Echo Award vindende Rag’n’Bone Man i VEGA gik i salg tidligere på måneden, kunne vi melde udsolgt efter få timer. Vi er derfor glade for at kunne give flere fans mulighed for at høre Rory Graham (Rag´n´Bone Man) på sin længe ventede ”Grande Reserve Tour”. Billetsalget starter på torsdag 26. oktober kl. 10.00, og billetten koster 325 kr. + gebyr. Billetter købt til VEGA er fortsat gældende til Forum, så billetkøbere skal blot beholde billetten.

_________________________________________

BRIT & Echo Award vinder, Rory Graham (Rag´n´Bone Man) annoncerer sin længe ventede Grande Reserve Tour, der vil ramme det europæiske kontinent i 2018. Han vil spille numre fra sit multi-platin sælgende album ”Human”, og man vil kunne opleve Rag´n´Bone Mans ”Grande Reserve” shows i mere end 20 europæiske lande, i februar, marts, april og maj næste år. Startskuddet går i Frankrig 23. februar og vil undervejs inkludere et show på det ikoniske Alexandra Palace i London, hvilket bliver hans største show til dato.

Om Rag´n´Bone Man
Hans hitsingle ”Human” har fået Diamant status i Frankrig, Platin i 8 lande, ligget nummer et på den europæiske airplay liste i fem uger og indtaget på førstepladsen på iTunes i 46 lande.

Den fænomenale succes som hittet ”Human” har fået verden over, kommer efter år med masser af optrædender for Rory. I en alder af kun 15 startede han med at rappe i hjembyen Uckfield, og som 19-årig, opmuntrede hans far ham til at synge ved det lokale blues night. Hans kærlighed for både blues og rap, udviklede sig hurtigt til noget større, da han blev medlem af Brightons hip hop gruppe The Rum Comittee, der ofte rejste til London for at spille ved hiphop aftener i Brixton. Udgivelsen af EP’erne Blues Town, Wolves og Disfigured medførte et voksende publikum og slabte en dedikeret fanskare allerede tidligt i karrieren.

Indtil videre har Rory i 2017 vundet to BRIT Awards – hvilket gør ham til den første BRITs Critics Award vinder der modtager Best British Breakthrough Act i det samme år. 2017 har også budt på udsolgte shows i både Europa og Storbritannien inklusiv hele tre aftener på Londons O2 Brixton Academy, optrædener på The Graham Norton Show, Comic Relief og senere på Jools Holland, The Jimmy Fallon Show og The Ellen DeGeneres Show.

Website: https://www.ragnbonemanmusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ragnbonemanuk
Twitter: https://twitter.com/RagNboneManuk
Youtube: https://www.youtube.com/user/RagNBoneManVEVO?sub_confirmation=1
Instagram: https://www.instagram.com/ragnbonemanuk/

Døre: 18:30

I salg nu!

Generelt salg*

kr 355,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* Koncerten er rykket til Forum Black Box
    Fra kr 355,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 355,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor