Miss May I

to 08 feb 2018
København V

Miss May I

Pumpehuset - Lille sal, København V Detaljer

19:00

Event detaljer

MISS MAY I
PUMPEHUSET
08. FEBRUAR 2018

I 2007 fandt en flok high school-teenagere fra Ohio sammen om en fælles passion for metalcore, og det blev startskuddet til Miss May I, der siden har været helt ufatteligt produktive med seks kraftfulde albums. Ohio i USA er kendt for at fostre store metalbands, og Miss May I gør deres til at brygge videre på områdets ry og rygte med en overordentlig omgang hårdtslående melodisk metalcore.

De finder ikke kun inspiration hos deres idoler fra Lamb Of God, Underoath og Bleeding Through, alle fra den nyere bølge af amerikanske metalcore, men i deres musik kan man også ane vink til legender som Pantera og White Zombie. Uanset hvem idolerne er, så er Miss May I garant for melodisk metalcore af højeste kaliber, når de indtager Pumpehuset den 8. Februar 2018. Der bliver uden tvivl gang i den, da de er kendt for en umiskendelig power i deres stærke liveoptrædener, og med et stabilt voksende bagkatalog og en utrættelig ånd – ikke mindst supportet af en diehard fanbase – kan bandet i år fejre et succesfyldt årti på den internationale metalscene.
 
På bandets seneste album, "Shadows Inside", der udkom i juni i år udfordrer og skubber medlemmerne musikalsk til hinanden for at komme udenfor komfortzonen og levere en plade, der både er autentisk og rå. Dét må siges at være lykkedes. I det hele taget har Miss May I ramt nogenlunde plet med deres mange plader, idet debutalbummet fra 2009, ”Apologies Are For The Weak”, gik ind som nummer 76 på Billboard 200, og nummer 29 på Billboards Top Heatseekers, mens de tre seneste albums alle er gået ind på top 5 på Billboards Hard Music Chart.

Aftenens line Up:
MISS MAY I
FIT FOR A KING
VOID OF VISION
CURRENTS

www.facebook.com/missmayi
https://www.missmayimusic.com/

Billetpriser: 225 DKK. + gebyr
Billetsalget starter torsdag 28. september kl. 11.00

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 250,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 250,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor