Motionless in White

04 feb 2018
København V

Motionless in White

Pumpehuset - Lille sal, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Motionless In White
Pumpehuset
4. februar

De hårdtslående medlemmer af det amerikanske band, Motionless In White, besøger Pumpehuset 4. februar 2018. Bandet fra Scranton, Pennsylvania der består af medlemmerne Chris Cerulli, Ryan Sitkowski, Ricky Olson, Devin Sola og Vinny Mauro, er i øjeblikket på en verdenstour i forbindelse med udgivelsen af deres nye album "Graveyard Shift" der kom på gaden i maj 2017.
Motionless In White er et metalcore band der bringer det mere industrielle aspekt ind i deres musik. På baggrund af denne specielle lyd har bandet opnået stor popularitet, hvilket har bragt dem verden rundt deriblandt Danmark. Sidst MIW var i Danmark spillede de på Copenhell 2017, hvor de kunne præsentere det danske publikum for deres nye plade, der blev taget godt i mod af både publikum og anmeldere.
Bandet fandt sammen i 2005 da de stadigvæk gik i high school. Allerede i 2007 udgav de deres første EP ”The Whorror” og igen i 2009 udsendte de endnu en EP ”When Love Meet Destruction”. Deres første fulde album udkom i 2010 ved albummet ”Creatures”.
Koncerten den 4. februar bliver afholdt i Pumpehuset, hvor der stensikkert bliver gang i den. MIW har både Cane Hill og Ice Nine Kills med som support.
Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 20. september kl. 12.00 livenation.dk og ticketmaster.dk

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 200,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 200,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 200,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor