Heaven Shall Burn

ma 12 mar 2018
København k

Heaven Shall Burn

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

19:00

Event detaljer

Det er sidste chance for at opleve Heaven Shall Burn i denne omgang, da den sympatiske kvintet til foråret drager på hvad de kalder for "The Final March", før de tager en forlænget pause fra landevejen.

Heaven Shall Burn er 5 gutter fra Tyskland, der har en fælles passion for metal, hardcore og punk, og som bruger deres musikalske stemme til, at udtrykke deres stærke politiske overbevisninger og give social kritik.

Igennem de sidste 15 år har HEAVEN BURN BURN blevet ved med at udvikle sig til et auditorisk monster, der ikke kan sættes i en bestemt genrebås. Hvor andre bands viser tegn på at lette deres aggression gør Heaven Shall Burn det nøjagtige modsatte og
fortsætter deres færd,- forbliver standhaftige i missionen på at fremhæve sociale og miljømæssige uretfærdigheder gennem
deres lyriske indhold.


Heaven Shall Burn har altid stræbt efter at inspirere lytteren til at blive oplyst om fortidens uretfærdigheder såvel som aktuelle problemer, samtidig med at tage ansvar for en mere socialt og miljønæssig bevidst og positiv livsstil. De viser intet tegn på kompromis med deres nyeste album, der har titlen "VETO", som indeholder 11 sange med tung heavy, lyrisk overlegenhed og sociale statements.

Det bliver en stærk aften i Pumpehuset til marts, for Heaven Shall Burn har et hold stærke special guests med på tour:
August Burns Red, Whitechappel og In Hearts Wake

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 300,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 300,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 300,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer