Daniel Caesar

10 feb 2018
København S

Daniel Caesar

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

20:00

Event detaljer

Da Daniel Caesar er så heldig at være blevet nomineret til hele 2 Grammyer er koncerten i DR Studie 2 flyttet til lørdag den 10. februar 2018. Billetter købt til den oprindelige dato vil være gyldige.

Billetpriser:  220 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. september kl. 12.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk

Urban lovers verden over oplever R&B/Soul-musikken som en genre med mange facetter, der rammer ind i kernen af vores eksistens – en genre der får lytteren til at føle, snarere end bare lytte. Det er netop den egenskab Daniel Caesar besidder,- hans stemme, sangskrivning og tilstedeværelse i musikken, fremkalder straks følelser, som har gjort ham så populær, at han for tiden tournerer USA rundt med udsolgte koncerter.

For den 21-årige Toronto-indfødte Daniel Caesar fungerer genren som et skelet, han bygger sin musik op omkring, med dragende gospelagtige undertoner, hjerteskærrende guitarakkorder og beroligende harmonisk vokal.

Med hver sang rækker Daniel Caesar ud og skaber en connection. Hans album, ”Freudian”, som udkom 25. august, indeholder en samling stærke melodier, der forstærkes af R&B-sangerens distinkte, beroligende stemme.

I 2014 udsendte han sin kritikerroste debutplade, ”Praise Break” som blev placeret blandt de top 20 bedste R&B album i 2014 af selveste Rolling Stone magazine. Caesars opfølger, ”Pilgrim's Paradise”, blev mødt med endnu større ros og fik efterfølgende opmærksomhed fra både på canadiske og internationale musikmarkeder.

Caesar udtrykker lunefulde anekdoter om livets mest rammende lektioner - kærlighed, tab, tro, lyst og beslutsomhed, og fortæller melodiske historier med rod i sit autentiske selv - en historie, der lige er lige begyndt.

Ta’ et lyt til Get You feat. Kali Uchis:  https://www.youtube.com/watch?v=uQFVqltOXRg

Følg Daniel Caesar her:
Website: http://www.danielcaesar.com
Facebook: http://facebook.com/dannyixxi
Twitter: http://twitter.com/danielcaesar
Instagram: http://instagram.com/danielcaesar
YouTube: http://youtube.com/dannyixxi
Soundcloud: http://soundcloud.com/danielcaesarDøre: 19:00

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* Udsolgt - Venteliste via billetlugen.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event