$uicideBoy$

fr 19 jan 2018
København V

$uicideBoy$

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

The Boy$ are back in town.


$UICIDEBOY$ er tilbage med fem nye kapitler til deres Kill Yourself Saga, inklusiv: The Faded Stains Saga, The Suburban Sacrifice Saga, The Fall of Idols Saga, The Deep End Saga, and The Infinity Saga. Hvis man ikke lige umiddelbart kan læse det af titlerne, er den usammenhængende serie en mørkere rejse end man måske er vant til, men misforstå nu ikke. Noget af materialet er nok på kanten til det makabre, men det rykker igennem! Ruby Da Cherry og $crim har udviklet sig som kunstnere, hvor sidstnævnte leverer mange af instrumentalerne på Kill Yourself.

New Orleans duoen er blevet sammenlignet med legendariske Three 6 Mafia, og selvom indholdet selvklart afviger, er de rå vibes faktisk ens. Så meget, at Juicy J henvendte sig til dem for at samarbejde på hans kommende mixtape High Intoxicated, som udkommer her i september. Det var ærlig talt ikke noget de to boy$ havde regnet med, at Juicy J will lave et mixtape sammen med $UICIDEBOY$, men da det nu en realitet, er det en ret logisk retning for begge parter.
En del af Kill Yourself indeholder nogle af duoens mest sindsyge produktioner til dato. Ominøse 80'erne-horror film synths dominerer Deep End cuttet "Leave Me Alone," mens trap-trommer og low-end klaver er backdroppet for The Infinity Sagas "Now I'm Up To My Neck In Offers." Mens begge tracks er højdepunkter, har denne seneste serie af femten sange noget for alle. Lad ikke navnet narre dig. $UICIDEBOY$ leverer musik af høj kvalitet på et effektivt og kreativt grundlag, og mens emnerne favoriserer horror æstetiken, bliver det leveret med integritet.


Tjek de seneste fem chapters her: https://soundcloud.com/g59
 
Billetpriser:
VEGA: 215 kr. + gebyr

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 240,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 240,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 240,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer