Oddisee

ma 23 okt 2017
København V

Oddisee

Lille Vega, København V Detaljer

21:00

Event detaljer

Vilde flows og politiske svadaer fra Oddisee
Den 23. oktober fylder den amerikanske rapper Oddisee Lille VEGA med hurtige flows, soulede beats og politiske spydigheder.

Billetpris 185 kr. + gebyr

I marts udkom rapperens nye album The Iceberg, som er smuk blanding af hiphop, soul og vilde musikalske udskejelser fra livebandet. Oddisees lyrik centrerer sig ofte omkring politiske emner som race, korruption og seksualitet.
NPR Music skrev i forbindelse med udgivelsen af The Iceberg: ”A shrewd lyricist and observer, Oddisee has always been steadfast in his quest to expose uncomfortable truths.”

Oddisee er inspireret af tidlige East Coast rap-legender som Eric B. & Rakim, De La Soul og A Tribe Called Quest. Det er igennem deres dybsindige tekster, at den produktive rapper har fået sin potente, politiske stemme.

Amir Mohamed el Khalifa er bedre kendt under kunstnernavnet Oddisee. Han er en del af Diamond District og har tidligere været en del af The Low Budget Crew. Oddisee har med sit vilde og flow og tempo skabt et unikt sceneshow, hvor livebandet Good Company støtter de vilde fraser med ligeså teknisk svær musik. Det spænder fra jazz, R&B og soul musik.

I 2010 udgav Oddisee albummet Traveling Man, og senere samme år udkom Odd Spring mixtape, som røg ind på Wasington Post´s Best Local Hiphop mixtapes of 2010.

I en alder af blot 32 år har Oddisee allerede formået at udgive to studiealbums, flere ep´er, mixtapes og instrumentale albums. Han er blevet rost til skyerne af Pitchfork og Stereogum for sin imponerende teknik og har spillet festivaller som Glastonbury og Sasquatch.
Albummet The Good Fight fra 2015 røg direkte ind på Itunes top ti liste over bedste hiphop/rap albums.

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 210,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 210,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 210,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer