BØRNS

18 nov 2017
København V

BØRNS

Lille Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Billetpris 215 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag den 31. jul

Kom tilbage til den legefulde barndom med farverige BØRNS

Børns har med debutalbummet Dopamine sendt en stor dosis good vibes afsted. Med smukke vokalharmoiner, glam-inspirerede arrangementer og solskinsmættede beats er BØRNS klar til at starte festen i Lille VEGA den 18.november.

Garret Borns er måske bedre kendt under sit kunstnernavn BØRNS. Den amerikanske sangskriver fra Michigan udgav tilbage i 2014 sin debutep Candy og i 2015 udgav den fremadstormende musiker sit debutalbum Dopamine.

Borns startede sin karriere i New York og rykkede derefter til Los Angeles. I forbindelse med udgivelsen af debutalbummet, fik især nummeret ”Electric Love” opmærksomhed fra ingen andre end Taylor Swift, som kaldte singlen en ”instant classic”.

Garret Borns bor i et træhus lidt uden for Los Angeles og det har haft afgørende betydning for Borns musikalske udtryk. Efter at være flyttet fra New York, er han begyndt at skrive opmuntrende, dansable popsange. I LA kom han tilbage til de dage, hvor han som barn legede i træerne i sine forældres baghave, og det kommer til udtryk i arrangementerne. Det var i træhuset at BØRNS skrev debutep´en Candy, som kanaliserer sangskriverens sindstilstand over i sensuelle, varme popsange.

På debutalbummet har sangskriveren arbejdet sammen med to sværvægtere inden for musikbranchen. Emile Haynie, som har produceret Lana Del Reys Born To Run, og Kaynes samarbejdspartner Jeff Bhasker har været med til at producere albummet, som på forunderlig vis blander genrer som psych, pop, soul og glam.

Han har taget det danske ord BØRNS, fordi musikken får dit indre barn frem i dig. Selv nævner han i sin pressemeddelelse: It will rebirth you as your inner child and your primal lover.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 240,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 240,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 240,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer