LIVE NATION NYHEDER

EMELI SANDÉ I FALKONER SALEN FREDAG 1. NOVEMBER

Dato : 12-07-19

Den prisbelønnede og multi-platinsælgende sanger og sangskriver Emeli Sandé MBE* annoncerer sin Europaturné forud for udgivelsen af sit længe ventede tredje album ’Real Life’, der er sat til at udkomme den 13. september 2019 på Virgin / EMI. Den europæiske del af touren går forud for den tidligere annoncerede UK tour og Emeli spiller i 26 byer i hele Europa, begyndende i Amsterdam 29. oktober og slutter på Hulls Bonus Arena den 13. december. Det officielle billetsalg starter fredag 28. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Med albummet der er indspillet efter en intens personlig rejse med selvtvivl og selvopdagelse, markerer ’Real Life’ et helt nyt kapitel med en dristig, selvsikker og frygtløs ny lyd. Det er et ekstraordinært album og symbolsk for en kunstner, der fremstår stærk. Med en følelse af uretfærdige tilstande i verden, er visionen for ’Real Life’ at give folk håb og tiltro.

Med alle tekster skrevet af Emeli og samarbejdspartnere som Salaam Remi, James Poyser og Troy Miller, som har produceret alle sangene, virker albummets 11 sange som varm balsam for alle der søger efter positivitet. Med mere end 340 millioner video views. Med 19 millioner solgte singler, inklusiv tre #1 UK-singler, og over seks millioner albums, har Emeli Sandé domineret musikindustrien og vundet nationens hjerte. Hendes debutalbum ’Our Version of Events’, udgivet i 2012, var det bedst sælgende album det år og det næstbedste i 2013. Albummet slog også hitlisterekorden for at ligge i top 10 flest uger i træk, og slog dermed den 50 år gamle rekord som The Beatles tidligere besad. Sangerinden har vundet adskillige priser, herunder 4 x Brit Awards (Critics Choice, Best Album og Female Solo to gange, senest i 2017 for sit andet album, Long Live the Angels) og i 2018 blev hun tildelt en MBE for sit bidrag til musikken.

*Sandé modtog i 2017 en MBE - det britiske imperiums mest fremragende orden for hendes bidrag til musikken