LIVE NATION NYHEDER

TOOL OG SLIPKNOT HEADLINER COPENHELL 2019!

Dato : 23-10-18

COPENHELL tilføjer to kæmpestore hovednavne til 2019-festivalplakaten med de efterspurgte og populære bands SLIPKNOT og TOOL – og ROB ZOMBIE melder også klar til næste år.
 
SLIPKNOT har lige fra deres vilde hærgetogts begyndelse dyrket det gådefulde og arbejdet med en sjældent set kombination af aggressivitet og provokation i deres distinkte stil og slagkraftige musik. Koncerter med dette maskeklædte ensemble minder mest af alt om et grotesk musikalsk teaterstykke med den hyperaktive frontmand Corey Taylor i hovedrollen, hvor han ubønhørligt pisker publikum til ren ekstase.
 
TOOL er en af de absolutte sværvægtere på den internationale rock- og metalscene og dét band, COPENHELLs publikum har efterspurgt mest gennem årene. Med blot fire udgivne albummer i løbet af 25 år – og et femte på vej – har de excentriske amerikanere formået at etablere sig som et af de største rock- og metalbands nogensinde. Og med god grund, for intellekt og følelser smelter sammen på ufatteligt højt niveau i deres komplet unikke lyd og fascinerende univers.

Den topunderholdende musikmager og filmskaber ROB ZOMBIE leverede en pragtpræstation af en koncert på COPENHELL 2017, og det er med stor fornøjelse, at vi byder metaltroldmanden velkommen tilbage til festivalen til næste år.
 
SLIPKNOT, TOOL og ROB ZOMBIE slutter sig til HALESTORM, DIMMU BORGIR, ELUVEITIE, DEMONS & WIZARDS, BAEST, WHITECHAPEL, ALIEN WEAPONRY og mange, mange andre bands i det hårdeste og mest varierede musikprogram i COPENHELLs historie.