Der er i øjeblikket ingen Mariah Carey arrangementer

Tilføj Mariah Carey til dine favoritter for at få de seneste nyheder og updates

Eksklusive videoer

  Mere information

  Mariah Carey er den bedst sælgende kvindelige artist i verden med mere end 200 mio. solgte albums og 18 Billboard Hot 100 nr. 1 singler (17 selvskrevne sange), hvilket er mere end nogen anden soloartist i historien.
  Mariah er sangerinde, sangskriver og producer, og hun er blevet belønnet med flere Grammy Awards, et utal af American Music Awards, Billboard’s ”Årtiets artist” pris, World Music Award for at være årtusindets bedst sælgende kvindelige sangerinde, og BMI’s Icon Award for hendes enestående succes som sangskriver.

  Mariah Carey er så sandelig en skabelon på en moderne popstjerne. Hendes stemme har en rækkevidde på fem oktaver, hun er en unik sangskriver og har derudover også et unikt talent til at producere. Mariahs løbende indflydelse på musikindustrien efterlader også uforglemmelige aftryk på verden.

  Hun er også kendt fra filmverdenen, hvor hun blandt andet er kendt for sin rolle i filmen WiseGirls, hvor hun spillede overfor Oscarvinderen Mira Sorvino og Melora Walters.
  I 2009 blev Mariah Carey belønnet med The Breakthough Performance Award på Palm Springs Internation Film Festival for hendes anmelderroste rolle i Lee Daniels hitfilm Precious. Mariah var derefter også med i Lee Daniels’ The Butler fra 2013.

  Mariah har brugt meget tid og energi på en lang række velgørende sager, som lægger hendes hjerte nær. Heriblandt Save The Music, Make-A-Wish Foundation, World Hunger Relief og Elton Johns AIDS Foundation. Hun er derudover også en stor støtte af velgørenhed for børn, både nationalt og internationalt. Hun har blandt andet også skabt Camp Mariah i samarbejde med Fresh Air Fund. Camp Mariah giver bybørn en mulighed for at udforske karriereudvikling.

  Genrer