Gå til Bomba Estéreo

Bomba Estéreo: Deja World Tour

Bomba Estéreo: Deja World Tour

ons 23 nov. 2022
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Bomba Estéreo bringer deres kombination af traditionelle latinamerikanske rytmer og elektronisk musik til Store VEGA.

Bomba Estéreo blev etableret i Colombia i 2006 af musikeren Simón Mejía og sangerinden Li Saumet. Sammen skabte de et unikt projekt, der er gået hen og blevet en af de mest attraktive musikgrupper i verden. Gennem karrieren har Bomba Estéreo turneret over hele verden og spillet på nogle af de mest eftertragtede klubber, spillesteder og musikfestivaler, bl.a. Roskilde Festival. De har tiltrukket millioner af mennesker til deres eklektiske avantgarde-fusion af elektroniske og caribiske lyde.

I 2017 blev Bomba Estéreo inviteret til at turnere som support for Arcade Fire på deres tour rundt i Europa, USA og Latinamerika. De blev de en del af Spotifys Top 500 mest lyttede artister på verdensplan i 2018. Bomba Estéreo har været nomineret til en GRAMMY tre gange med deres albummer 'Amanecer', 'Ayo' og senest ’Deja’.  

’Deja’ der udkom i 2021 er inspireret af naturen og repræsenterer de fire elementer vand, luft, jord og ild. Albummet, som Rolling Stone beskrev som “a Party Record for a World In Crisis”, blev nomineret i kategorien Best Latin Rock or Alternative Album ved 2022 GRAMMY Awards. Desuden blev albummet også nomineret til seks kategorier ved de latinske GRAMMYs. Nu er bandet klar til at tage albummet med på tour og kan i den forbindelse opleves i Store VEGA.


Billetpriser: 395 kr. + gebyr
Billetsalget starter 6. maj kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og LN-medlemmer på livenation.dk 4. maj kl. 10:00

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 430,00 kr.

Artister ved dette event