Gå til Bloodywood

Bloodywood

Bloodywood

søn 12 mar. 2023
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

21.00

Døre: 20.00

OBS: Koncerterne med Bloodywood d. 12. marts 2022 i Pumpehuset er udskudt til d d. 12. marts 2023.
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 12. marts 2023.

 

Bloodywood tager deres sprængfyldte indiske metal med til Pumpehuset til marts.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter 29. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Bloodywood er et indisk metalband fra New Delhi. De startede som et cover-band, der uploaded metal-udgaver af diverse pop-sange til YouTube. De begyndte dog hurtigt at lave deres egne originalsange og eksploderede for alvor i 2018, da de blev kendt for deres unikke lyd, hvor de gnidningsfrit fusionerer indiske folk-instrumenter med metal på den allervoldsomste facon. De benytter bl.a. traditioneller indiske instrumenter som den mægtige Dhol-tromme, strenginstrumentet Timbi, melankolske fløjter og andre karakteristiske lyde som man kender fra Indien.

Med deres kombination af dundrende hindi/ punjabi-omkvæd og kompromisløse rap-vers, samt et dybt tekstunivers, har Bloodywood fundet deres helt egen niche på den internationale metalscene. Og når man dertil tilføjer de etniske instrumentaler er man garanteret en helt unik oplevelse når bandet først træder op på scenen.

Deres europæiske 2019 Raj Against the Machine Tour solgte 12 ud af sine 15 shows ud og de optrådte også på Wacken Open Air samme år. De er pt. i gang med at færdiggøre deres længeventede debut album og vender tilbage til Europa med et brag i 2022. Gør klar til et originalt og anderledes metalbrag når de kommer til Pumpehuset lørdag 12. marts.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.