Gå til Ghost

Ghost: The Ultimate Tour Named Death

ma 25 nov 2019
Copenhagen

Døre: 18:00

Koncerten med Ghost i Forum Black Box 26. november 2019 flyttes til mandag den 25. november 2019 (dagen før).


Grundet logistiske udfordringer med tour planen er vi desværre nødt til at flytte koncerten med Ghost fra tirsdag 26. november 2019 til mandag 25. november 2019 (dagen før den oprindelige dato).


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten i Forum Black Box mandag den 25. november 2019.
Ghost ser frem til at opføre deres største danske indendørs show til dato.

Ønsker man mod forventning at refundere sin billet grundet flytning af dato, skal billetkøber henvende sig til Ticketmaster kundeservice tlf. 7015 6565 senest fredag den 1. november 2019.

 

Support: All Them Witches, Tribulation

 

GHOST “THE ULTIMATE TOUR NAMED DEATH”
FORUM BLACK BOX

Ustoppelige Ghost vender tilbage til København, med All Them Witches og Tribulation som support.

Billetpriser: 420 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 9. august kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Begrænset antal VIP billetter tilgængelig, læs mere HER
Der vil være presale Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag 8. august kl. 09.00 (23 timer). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk

 

Det er ikke længe siden, at Ghost var special guest til mægtige Metallicas triumftog i Telia Parken. Det er en fornøjelse at annoncere Ghost kommer tilbage i deres rette element, som headliner, den 26. november i Forum Black Box i København.
Bandet fortsætter i disse dage sammen med Metallica, og i september og oktober spiller de en amerikansk headline tour der tager bandet igennem 32 amerikanske og canadiske byer, under navnet "Ultimate Tour Named Death". Derefter er det Europas tur, og de mørke rammer i Forum Black Box vil være ideelle for Tobias Forges melodiske heavysange.

Bandet har for nyligt udgivet en ny single "Faith", der er akkompagneret af en kontroversiel video som du kan se HER. Singlen er den tredje fra bandets seneste album "Prequelle", et album der gik top 10 i 15 lande og modtog en Best Rock Album GRAMMY nominering i US, en svensk Grammis nominering for Best Hard Rock/Metal Record of the Year, og blev udråbt som Best Album i 2018 af Kerrang!, Revolver, og Metal Hammer.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 450,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

OM GHOST
Den svenskfødte Tobias Forge, der er blevet omtalt som "Andrew Lloyd Webber of Rock", er Ghosts kreative kraft, sanger, sangskriver, musiker og arkitekt af de udførlige historier, der væves gennem bandets fire fuldlængde studiealbums, EP'er, musikvideoer, webisodes og live shows, som alle fortæller Ghosts historie. Forge voksede op med at lytte til en bred vifte af 70'er og 80'er rock - Alice Cooper, Journey, Kansas, Boston, Black Sabbath, Jefferson Starship, Iron Maiden og Foreigner. Han er en hardcore musik-junkie; hjemme i Sverige har han en imponerende samling vinyl, kassetter, cd'er og VHS-bånd, og når han er på turné arrangerer han regelmæssigt besøg i lokale pladebutikker og henter endnu flere musikalske skatte hjem. Han spiller guitar, bas, trommer, keyboard og kazoo. Ghosts nye album, Prequelle, er løst baseret på The Black Pest i det 14. århundrede i Europa, en metafor Forge håber vil overføres til de samfundsmæssige sygdomme i dag.
 
Ghosts musik var i begyndelsen meget tungere, hårdere og "mere metal", men i løbet af bandets karriere har deres sange udviklet sig til at omfavne en mere catchy rock / pop lyd. Fem af bandets sange har ramt Billboards Top 5 Rock chart - "Cirice" nåede fjerde pladsen i 2015, "From The Pinnacle to the Pit" nåede # 5 i 2016 og "Square Hammer" (2017), "Rats" (2018) og "Dance Macabre"(2018) gik alle # 1 på Billboard Mainstream Rock Songs-listen og på Mediabase Active Rock-listen. "Faith”, bandets nye single, var det mest populære track på Active Rock Radio i sin første uge med 36 stationer, der tilføjede det på deres playlister. Ghosts musik bevarer sin rockkant såvel som dets mørke lyriske temaer som The Black Pest, Antichrist, Inquisitionen, Avarice, og Apocalypsen. Ghost har modtaget tre GRAMMY-nomineringer: "Best Metal Performance" i 2016 for "Cirice", som de vandt, og "Best Rock Album" til Prequelle og "Best Rock Song" for "Rats" i 2019.