MoStack
fr 24 mar 2017
København N

MoStack

Rust, København N Detaljer

Event detaljer

OBS: DETTE ER NATKONCERT

 

Londons nye rap-stjerneskud MoStack gæster Rust til marts
Unikt flow, karisma og smittende energi. En af de helt store stjerner på den nye britiske rap, grime og afro bølge, MoStack, rammer Rust med en natkoncert den 24.marts.

Med over 800.000 plays på Soundcloud og over 10.000.00 millioner views på YouTube, er det unge talent MoStack en af de hotteste unge newcomers på den urbane scene i London i øjeblikket, hvilket blandt andet er blevet belønnet med en nominering som "Best Newcomer" til Mobo Awards sidste år og et support job for Stormzy på hans Live In The Flesh Tour.

MoStack har stået på scenen med navne Sneakbo, J Hus og Tinie Tempah, er blevet samlet op af BBC 1XTRA og har allerede et hav af co-signs med nogen af industriens største artister og DJ's på CV'et. Sidste år landede hans roste mixtape Gangster With Banters, hvor han, som på sine single forløbere, viser sit flair for fængende flow, knivskarpe levering og kreativt.  

MoStack er en mand på vej frem og bringer uden tvivl den britiske lyd af i morgen med sig, når han rammer Rust med en natkoncert til marts.

Døre: 23:00

Alders begrænsninger: 18+

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 90,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event