En Vogue ''For The Love of Music Tour''
fr 21 apr 2017
København S

En Vogue ''For The Love of Music Tour''

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

20:00

Event detaljer

Rhona Bennett, Terry Ellis og Cindy Herron-Braggs, bedre kendt som En Vogue, besøger København i april. ’’The Original Funk Divas’’ medbringer deres nye album ’’Electric Café’’ samt en række af deres hits; ’’Free Your Mind’’, ’’Never Gonna Get It’’ og ’’Whatta Man’’.

En Vogue har aldrig været bange for at bryde normen og har gennem de sidste to årtier været med til at definere begreberne om skønhed, stil og musik.

Anderkendt som en af de top 5 mest sælgende amerikanske kvindegrupper i historien, har En Vogue solgt over 20 millioner album og ubesværet rykket med over i den digitale musik tid. Her er deres sange blevet streamet over 30 millioner gange og videoer set mere end 26 millioner gange på YouTube.

Nu vil gruppen præsentere deres mest kreative musik til dato med udgivelsen af ’’Electric Café’’. Den nye musik udforsker en variation af lyde, som elektrisk guitar på Ocean Deep, men forbliver samtidig tro til deres signatur lyd på den harmoniske Déjà Vu.

I forbindelse med deres nye musik tager En Vogue på verdensturné med shows i Nord Amerika (USA og Canada) samt Europa (Holland, England og Denmark).

En Vogue mener, at hver dag er vidne om, at de er født til at synge og de har INGEN planer om at slippe dette nogensinde.

Siden En Vogues debut har de sat standarden for kvindelig R&B- og popgrupper og anses bl.a. af medier som Rolling Stone, MTV, New York Times etc., som en af de bedste kvindelige grupper nogensinde.

Modsat hvad mange tror, har En Vogue aldrig været opløst. Som sande veteraner i en musikindustri med evig forandring, fortsætter gruppen med at indspille og optræde verden over med de originale medlemmer Cindy Herron-Braggs, Terry Ellis og lang tids medlem Rhona Bennett.

Cindy Herron-Braggs siger det bedst: ’’Vi finder total frihed og opfyldelse når vi rammer scenen. Det er den ultimative kontakt med vores fans. Det handler om den energi du modtager, kærligheden og gengældelsen fra budskabet i musikken.’’

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 270,00 - 270,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event