Peter Hook and The Light
fr 12 maj 2017
København S

Peter Hook and The Light

Koncerthuset, Studie 2, København S Detaljer

20:00

Event detaljer

Peter Hook And The Light spiller “Substance” ved to koncerter i Danmark til maj.

Oprindeligt medlem af Joy Division og New Order besøger København og Aarhus med et liveshow bygget over de to opsamlinger, fra det legendariske Factory Records.
 
Den engelske sanger, sangskriver, komponist, multi-instrumentalist og producer Peter Hook, dannede i halvfjerdserne bandet Joy Division sammen med sanger og guitarist Bernard Sumner. Efter forsangeren Ian Curtis’ død i 1980, omdøbte de bandet til New Order, og Hook spillede bas indtil 2007, hvor han trådte ud af bandet. I 2010 dannede Peter Hook bandet Peter Hook And The Light, som består af ham selv på bas og vokal, David Potts på guitar og vokal, Jack Bates på bas, Paul Kehoe på trommer og Andy Poole på keys.
 
De to ”Substance” compilations blev udgivet i 1987 og 1988 via Factory Records. Som opsamling af b-sider og singler, som ikke før var udgivet af både Joy Division og New Order, samt udvidet versioner af udvalgte hits. Begge udgivelser opnåede stor succes – og Joy Division-versionen var første gang bandet opnåede hitlisteplacering i USA på Billboad 200, flere år efter bandet havde skiftet ham og var opslugt af, at positionere sig som New Order. New Orders ”Substance” udkom som den første og var oprindeligt tænkt som en måde for Factory Records chef, Tony Wilson, at spille New Orders singler på cd-afspilleren i hans nye Jaguar. ”Substance” blev det bedst sælgende New Order album nogensinde, dobbelt LP’en solgte 2 millioner eksemplarer i USA alene. Det er vidt og bredt anset som New Orders stærkeste album, deres mest populære, velkendte, højst rangeret og velsagtens den mest indflydelsesrige.
 
Peter Hook & The Light har turneret verden over med Joy Division og New Order albums siden de debuterede med "Unknown Pleasures" tilbage i 2010. Bandet har begejstret både kritikere og fans, og vi glæder os meget til de to koncerter på hhv. Train og i DR Koncerthusets Studie 2.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 380,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 380,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer