Videoer

    Mere information

    Periphery et amerikansk progressivt metalband dannet i 2005. Bandet kommer fra Washington, D.C., og er kendt for sin tekniske dygtighed, indviklede kompositioner og en blanding af forskellige musikalske stilarter inden for den progressive metal.

    Musikken er kendetegnet ved komplekst og indviklet guitararbejde, polyrytmer og synkoperede rytmer, alt sammen pakket ind i et moderne metalhylster. Deres kompositioner indeholder ofte en balance mellem aggressive, tunge sektioner med mere melodiske og atmosfæriske øjeblikke. Bandet er også kendt for at inkorporere elektroniske elementer og djent-inspirerede guitarteknikker.

    I marts 2023 udkom bandets femte fuldlængde ’Periphery V: Djent IsNot A Genre’ som er et mesterværk inden for genren.  ’Periphery V’ er lavet af et band, der er modnet i sin evne til sammenhængende at blande de forskellige elementer unikt. Der er vilde kreative twists, der vidner om et band, der modigt navigerer i yderkanterne af sin sound, mens de med omtanke bryder forventningens grænser.

    Flere Live Nation nyheder