When Copenhell Freezes Over
28 jan 2017
København V

When Copenhell Freezes Over

Lille Vega, København V Detaljer

19:00

Event detaljer

Fremtidens hardrock-og metalbands får det til at slå gnistrer i Lille VEGA:


VEGA  og COPENHELL sørger igen for, at publikum får rusket vintertrætheden ud af kroppen, når årets seks When COPENHELL Freezes Over-–bands tænder for forstærkeren i Lille VEGA den 28. januar.

Publikum bliver revet godt rundt i de hårde genrer, når When COPENHELL Freezes Over 2017 blænder op for en håndfuld spirende danske bands fra hardrockens og metallens sorte, beskidte muld. “When COPENHELL Freezes Over er en superstærk platform for danske musikere,” fortæller coarrangør medarrangør Jeppe Nissen fra Live Nation om det femte arrangement, som bekræfter dets vigtighed for den hårde danske musik.

Forever Still
Det er en spændende fremtid, Forever Still går i møde. De har netop signet med det tyske selskab Nuclear Blast, og deres album, Tied Down fra 2016, vil blive udgivet over alt i verden. Publikum kan forvente en medrivende hardrock-koncert, hvor bandets sans for at skrive store melodier er omdrejningspunktet.
Bandets unikke evne til at skrive velkomponeret hardrock med moderne kant og nerve har skabt den stor international hype i hardrock-miljøet.

Aphyxion
Bandet fra Ribe har opbygget et solidt ry for deres energiske optrædener på hæderkronede festivaller som Wacken Open Air og CopenhellCOPENHELL. Aphyxions lyd er spændstig og kraftfuld. Bandet leverer stærke riffs og melodiske omkvæd i deres groovy death/trash- metal univers. Aphyxion har netop sendt det anmelderroste album, The Aftermath, på gaden.

LLNN
LLNN er en heavy-kvartet med base i København. De , som er dannet af guitaristen og trommeslageren fra det hedengangne The Psyke Project. Gruppen kombinerer 80’er-inspireredet sci-fi- film soundtracks (BladerunnerBlade Runner, John Carpenter, Aliens) med tung, dyster, post-apokalyptisk hardcore. Det er mørkt, brutalt og ekstremt veludført.

SEA
Den danske heavy metal- kvartet, SEA spiller kraftfuld, melodisk heavy metal med 70’´er- vibes. S, og forsanger, Anders Brinks vokal leder tankerne hen på rockkoryfæer somi Deep Purple, Rainbow og Whitesnake. Bandet udgav i 2014 deres selvbetitlede debutalbum, som er blevet rost til skyerne af en række nationale samt internationale anmeldere og er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre opfølgeren.


Defecto
De danske progrockere har med deres debutalbum Excluded fra 2016 begået intet mindre end et lille mesterværk inden for genren. Bandet spiller velkomponeret, alternativ og, progressiv rock, som sjældent er set og hørt på den danske musikscene.  
Bandets forsanger og musikalske maestro Niklas Sonne har en exceptionel variation i sin vokal, og han lyder til tider som en sammensmeltning mellem James Hetfield og Russel Allen.

Woes
Med blot to ep’´er i ryggen er københavnske Woes et nyt skud på stammen på den danske DIY hardcore- scene. Bag den til tider uigennemtrængelige lydmur gemmer sig nøje strukturerede kompositioner og følelsesladede tekster. Bandets varemærke er deres teatralske liveoptrædener, hvor de er notorisk kendt for at nedbryde skillevæggen mellem scenen og publikum.

 
Fakta om koncerten:
When COPENHELL Freezes Over.
Lørdag den 28. januar 2017
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 125 kr. + gebyr
Billetsalg starter i dag via VEGA.dk og Ticketmaster

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 150,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event