Videoer

    Mere information

    Følg Rod Stewart online her:

    Website | Instagram | Facebook

    I løbet af sin fem årtier lange karriere har Sir Rod Stewart opnået det meste. Han er blevet hyldet som af de bedste sangere i sin generation; han har skrevet adskillige sange, der et blevet til moderne klassikere; han har sunget med banebrydende rockbands The Jeff Beck Group og The Faces, som konkurrerede med Rolling Stones i sin tid; og han har haft enorm succes som solo-artist og liveperformer.

    Med sin karakteristiske stemme, stil og sangskrivning har han brudt med alle genrer af populærmusikken, fra rock, folk, soul, R&B, og selv the Great American Song Book mestrer han også; hvilket gør ham til en af de få stjerner der har haft succes og hitliste-toppende albums gennem hvert et årti af karrieren.

    Som en af de bedst sælgende kunstnere i musikhistorien, med over 250 millioner solgte plader på verdensplan, inkluderer hans hits: “Gasoline Alley,” “Every Picture Tells a Story,” “Mandolin Wind,” “You Wear It Well,” “The Killing of Georgie,” “Tonight’s the Night,” “You're In My Heart (The Final Acclaim),” “Da Ya Think I’m Sexy?,” “Young Turks,” “Forever Young,” “Hot Legs,” “Infatuation,”  the indelible, “Maggie May,” og mange flere.

    Ud over at turnere er hans Las Vegas residency, "Rod Stewart: The Hits," på Colosseum i Caesars Palace forblevet en af de hotteste billetter og bedst anmeldte shows siden lanceringen i 2011.
    Rod har modtaget utallige af branchens største priser, blandt dem to optagelser i Rock and Roll Hall of Fame, ASCAP Founders Award for sin sangskrivning, New York Times bedst sælgende forfatter, Grammy™ Living Legend, og i 2016 blev han officielt ‘Sir Rod Stewart’ efter at være blevet slået til ridder af Prins William på Buckingham Palace for hans bidrag til musikken og velgørenhed. Blandt de titler, han er mest stolt af, er at være ægtemand og far til sine otte børn.

    Genrer

    Flere Live Nation nyheder