Isaiah Rashad
ma 17 apr 2017
København k

Isaiah Rashad

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Event detaljer

Tennessee-rapperen Isaiah Rashad var i sine unge år overbevist om, at hans karrierevej skulle være at forkynde den kristne tro, lige indtil Rashads bror introducerede ham for OutKasts mesterlige album ATLiens. Herefter hørte Isaiah i stedet kaldet fra hiphop og begyndte at pjække fra high school for at ryge inspirationsurt og optage demoer. I 2012 fik tunge fyre som Kendrick Lamar, Jay Rock og Schoolboy Q øjnene op for den unge Isaiah Rashad, der efter en tour med Juicy J kickstartede sin hiphopkarriere med at signe det californiske superlabel Top Dawg Entertainment.

Trods sin unge alder, virkede amerikanske Isaiah Rashad som en helstøbt og moden rapper på debuten Cilvia Demo fra 2014. En EP, der endte på Billboard 200 charten og landede ham supportgigs på hele Schoolboy Q's internationale Oxymoron-tour. Siden da har en kamp mod depression og afhængighed  truet med at afspore den 25-årige rappers lovende karriere, men Rashad åbner i stedet op og afværger et sammenbrud ved at skrive brutale, ærlige tracks og selvbevist formidle det  hårde liv i misbrug og melankoli. 

Det aktuelle album The Sun’s Tirade er således et komplekst portræt af en mand i forandring og ikke mindst en djævelsk skarp og varieret hiphop-plade, vi ikke kan vente med at se ham levere den 17. april, når Isaiah Rashad rammer Pumpehuset på sin første internationale headline-tour. 

Døre: 20:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 225,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event