Gutterdämmerung
to 16 feb 2017
København k

Gutterdämmerung

Koncertsalen - Tivoli, København k Detaljer

20:00

Event detaljer

En eksplosiv filmisk rock opera akkompagneret af et live rock 'n' roll band!


‘THE LOUDEST SILENT MOVIE ON EARTH’ - IGGY POP, GRACE JONES, QUEENS OF THE STONE AGE'S JOSHUA HOMME, SLASH, MOTÖRHEAD'S LEMMY, HENRY ROLLINS, SLAYER'S TOM ARAYA, VOLBEAT, MARK LANEGAN, NINA HAGEN, EAGLES OF DEATH METAL'S JESSE HUGHES AND JUSTICE.

Gutterdämmerung er dels et rock’n’roll show, dels en filmisk oplevelse med et stjernecast ud over det sædvanlige. Navne som Iggy Pop, Joshua Homme, Jesse Hughes, Lemmy, Tom Araya, Mark Lanegan, Volbeat, Grace Jones, Justice, Nina Hagen og Slash pryder den imponerende liste over musikere, der spiller en rolle i showet. Idéen udspringer fra den belgiske-svenske visuelle artist Bjorn Tagemose, og ambitionen er at skabe den ultimative rock’n’roll film med udgangspunkt i stumfilmens set up: det er musikken, der fortæller historien om de sort/hvide billeder på lærredet.

Kort fortalt har Gud befriet menneskeheden for sex, drugs and rock’n’roll. Endnu længere oppe i det høje sidder en engel og kigger ned på den triste jord og beslutter at sende the Devils guitar retur til jorden og så tager løjerne fat. Mere kan vi desværre ikke afsløre her, men kan bare opfordre til at du indløser billet til den
ganske særlige forestilling. Vi lover, det bliver ikke kedeligt!


Gutterdämmerung what the f*** is it?
Trailer: https://youtu.be/AbdJLjm5utc

Vanvittige scener fra fan event i London med Grace Jones, Jesse Hughes og Henry Rollins: https://youtu.be/H7a0a7IHGjY

Kunstnere og instruktør taler om Gutterdämmerung: https://youtu.be/pgtX7sLp3vU

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 425,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event