Cirque du Soleil - Varekai
fr 24 mar 2017
Copenhagen

Cirque du Soleil - Varekai

Royal Arena, Copenhagen Detaljer

17:30

Event detaljer

Cirque du Soleils anmelderroste show Varekai, kommer til Danmark i Københavns nye Royal Arena, fra. d. 23.-26. marts, 2017!

At se et Cirque du Soleil show er en af den slags oplevelser, man aldrig glemmer. En rejse igennem åndeløst flot akrobatik, spektakulære kostumer, fantastisk lyssætning, humor og fortryllende musik og magi.

Cirque du Soleil startede med en gruppe af 20 gadeartister i 1984 og er i dag en stor organisation, beliggende i Québec, der leverer kunstnerisk underholdning i høj kvalitet. Cirque du Soleil har 4000 ansatte, hvoraf der er mere end 1300 artister fra mere end 50 forskellige lande. Cirque du Soleil har optrådt med storslåede forestillinger for mere end 160 millioner tilskuere i mere end 400 byer i over 60 lande på alle kontinenter.

OM SHOWET:

Dybt inde i skoven, på toppen af en vulkan, findes der en ekstraordinær verden – en verden hvor noget ganske særligt er muligt. En verden kaldet Varekai. Himlen slipper en ensom ung mand, og historien om Varekai begynder. Han lander i skyggen af en magisk skov, en kalejdoskopisk verden gennemsyret af fantastiske skabninger. Denne unge mand tager ind i et eventyr, der er både absurd og ekstraordinært. På netop denne dag, på kanten af tiden, begynder en inspirerende rejse der på ny åbner døren til livet, verdens mysterier og sindet. Ordet Varekai (udtales ver·ay·'kie) betyder "hvor som helst". Showet er instrueret af Dominic Champagne og hylder nomadernes sjæl og den ånd og kunst der udspringer af cirkus traditionen.

Døre: 16:30

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 480,00 - 650,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event