Ghost "The Popestar Tour"
on 26 apr 2017
København SV

Ghost "The Popestar Tour"

Valby Hallen, København SV Detaljer

19:00

Event detaljer

GHOST BRINGER THE POPESTAR TOUR TIL VALBY HALLEN


Ghost vender tilbage til Danmark og er nu klar til at invitere endnu flere publikummer med, når det går løs i Valby Hallen til april 2017.

Sidst Ghost var i Danmark var i sommers, hvor de fyldte Arena teltet på Roskilde festivalen. Tidligere spillede de en total udsolgt koncert i Amager Bio og året før dette var det som Headliner på COPENHELL 2014. Nu er de klar til at fylde Valby Hallen på deres Popestar Tour!

Ghost spiller på mange strenge både musikalsk og æstetisk. Nøglen til den abnorme opmærksomhed og passion bandet har, ligger i summen af de chokeffekter de skaber, det stærke visuelle udtryk og ikke mindst de chokerende, iørefaldende melodier.

Bandet har baggrund fra forskellige metal konstellationer, men trækker på alt fra 60'er og 70'er rock ligesom Blue Oyster Cult og Black Widdow. Man kan også finde spor af The Beatles psykedelia og ABBAs suveræne popmelodier. Tilsæt noget okkult metal i form af Mercyful Fate tradition, og du har Ghosts musikalske palet på et farverigt lærred. Ikke mange nutidige bands leverer heavy metal med bred appel. Ghost gør.
Popestar
Ghost udgav senest EP’en med titlen er ‘Popestar’ d. 16. september 2016 som inkluderer fire covers og et originalt nummer. EP’en er produceret af Tom Dalgety (Royal Blood, Opeth, Pixies, Killing Joke).
Cover versionerne på EP’en er valgt meget omhyggeligt og sørger for at lyrikken passer inden for Ghost’s koncept, hvor de leder efter sange der er så ”non-metal” som muligt.
Meliora
Før Popestar udgav Ghost d. 21. august 2015 albummet 'Meliora. Meliora gik ved release top 10 på Billboard – noget som kun tre svenske artister har gjort før (Ace Of Base, Europe og Avicii). Derudover modtog Ghost også en Grammy for Best Metal Performance med nummeret ’Cirice’ fra albummet Meliora. Herhjemme fik albummet også rigtig varme modtagelser med på vejen og fik anmeldelser i den helt høje ende af skalaen.
Med som support tager Ghost norske Kvelertak. Kvelertak fik sit første gennembrud i 2009, hvor de optrådte på Trondheim-festivalen by:Larm og derigennem sikrede sig muligheden for at spille på Roskilde Festival samme år. Sidst de gæstede Danmark var d. 14. november 2016 i Amager Bio.

Udvalgte danske “Meliora”-anmeldelser:
Powerofmetal.dk (10/10): http://bit.ly/2caqVmN
Heavymetal.dk - (10/10): http://bit.ly/2cXu5AD
Rocknation.dk - (9/10): http://bit.ly/2cHyO7P
Devilution.dk - (4/5): http://bit.ly/2cgEOTM
Gaffa.dk - (4/6): http://bit.ly/2cLyCTq

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 350,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 350,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer