Tegan and Sara
ti 31 jan 2017
København V

Tegan and Sara

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Den anmelderroste indiepop-duo, Tegan and Sara, vender i det nye år tilbage til VEGA.


Den canadiske duo udsendte i sommer albummet Love You to Death og skyder snart med en omfattende en omfattende verdensturné i gang. Denne turné bringer Tegan and Sara tilbage til Danmark, hvor de gæster Store VEGA tirsdag 31. januar 2017.

Dyb historiefortælling i konstant udvikling
På det nye udspil, der er produceret af Greg Kurstin (Adele, Sia, Beck og Ellie Goulding), fornemmes det klart at duoen er i konstant udvikling. Med udgivelsen af Heartthrob (2013) vendte Tegan and Sara sig mod en lettere og transcendent poplyd, hvilket også høres tydligt på Love You to Death.

Lyrisk er albummet drevet af en historie om søstrenes interne forhold og dettes komplekse dynamikker. Dermed opbygger duoen dybe fortællinger om kærlighed, social accept og viser et mere voksent tekstunivers end tidligere. De canadiske søstre har dermed et helt nyt univers klar til publikum, der for første gang i tre år kan opleve dem live i Danmark.

Musikalsk opgør med sociale barrierer
Tegan and Sara har siden deres spæde start i 1995 opnået kæmpe international anerkendelse. Den lange karriere har ikke blot givet de to tvillingesøstre et hav af priser, nomineringer og flotte salgstal, men også en stor og dedikeret fanskare. Med udgivelsen af det seneste album, Love You to Death i juni, tæller deres bagkatalog nu hele otte studiealbums.

Som selvudnævnte ”outsiders” har Tegan and Sara taget favntag med svære sociale dilemmaer ved at sætte dem ind i en let tilgængelig popramme. På albums som So Jealous (2004) og The Con (2007) har de vist sig som et navn, der gennem musikken har kunnet nedbryde både kulturelle og sociale barrierer. Dette kommer især til udtryk gennem søstrenes store engagement i LGBTQ-miljøet og åbenhed omkring deres egen seksualitet.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 260,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event