COPENHELL 2017
22
to jun 2017
Til 24
jun 2017
København k

COPENHELL 2017

Refshaleøen, København k Detaljer

Event detaljer

Ingen ringere end SYSTEM OF A DOWN headliner COPENHELL 2017! Første festivalshow i Danmark nogensinde og første show på dansk grund i knap 12 år.


ROB ZOMBIE, EUROPE, OPETH OG MANGE FLERE TIL COPENHELL 2017

Med tilføjelsen af 9 nye navne til næste års festivalplakat kommer COPENHELL igen til at levere den største rock- og metalfest på dansk grund i 2017!

COPENHELL-plakaten bliver i dag udvidet med 9 nye bands, som på hver deres måde styrker festivalens brede forankring i de hårde musikgenrer. COPENHELL 2017 kommer helt ud i krogene med kæmpestor variation i et program, der rummer både udødelige gamle klassikere og helt nye overraskelser.

Multitalentet ROB ZOMBIE er en selvskreven gæst på COPENHELL, når han kommer og forfører publikum med sit vilde horror-show. Den tidligere White Zombie-forsangers musik er sprængfyldt med bloddryppende referencer til klassiske gyser- og splatterfilm, og når man først drages ind i hans groteske historier og billeder, er der ingen vej tilbage! Vi glæder os til at byde en af de mest cool personer i rock’n’roll velkommen tilbage til Danmark!

Det klassiske hardrock-band EUROPE tog hele verden med storm, da de i midten af firserne sendte megahits som “The Final Countdown”, “Carrie” og “Rock the Night” ud i æteren. Bandet blev opløst i 1992, men har lige siden genforeningen i 2003 kun overgået sig selv igen og igen med hver ny udgivelse. COPENHELL-publikummet kan roligt glæde sig til en suveræn fest med et band, der forstår at skrue stemningen helt derop, hvor det stikker fuldstændigt af – og ikke mindst fællessang, som de med garanti vil kunne høre på den anden side af sundet!

OPETHs unikke blanding af blandt andet progressiv rock og dødsmetal rummer elementer fra utallige store inspirationskilder og har i sig selv været et referencepunkt for adskillige andre bands gennem årerne. Her er et band med et så enormt musikalsk overskud, at de ganske enkelt ikke kan lade sig begrænse af blot én genre, og det kommer til fulde til udtryk i deres fantastiske koncerter. En koncert, alle musiknørder vil elske.

Veteranerne fra SAXON ved med 40 år i gamet godt, hvordan man skruer ordentlig heavy metal sammen, og de har leveret varen hver eneste gang, de har besøgt landet – senest på COPENHELL 2012, hvor de spillede med en gejst og passion, som de fleste andre må misunde dem. Det bliver et glædeligt gensyn!

MYRKUR betyder “mørke” på islandsk, og det lige præcis, hvad det fascinerende danske musikprojekt breder ud over publikum, når musikken går i gang: Kulsort, mystisk mørke tilsat skandinavisk melankoli og ensomhed. Refshaleøen vil selv på en varm sommerdag med tusindvis af mennesker føles som en ensom gåtur i en død, tilfrossen skov under denne koncert, som ingen black metal-fans må gå glip af.

RED WARSZAWA valgte for nogle uger siden at offentliggøre sig selv som hovednavn på COPENHELL 2017. Og eftersom galningene aldrig hører efter, når man siger nej til dem, valgte vi bare at droppe besværet og give dem lov til at slutte festivalen af igen lørdag nat. Bandet ved næppe selv, hvad publikum bliver udsat for, så der er ikke andet for end at møde op og se, hvad der sker. Det bliver med garanti komplet kaotisk og vanvittigt!

THE BLACK DAHLIA MURDER har sjældent brug for mere end et par få minutter til at starte et gigantisk moshpit foran scenen. Deres knasende sprøde dødsmetal går

Døre: TBD

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 1.340,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 1.340,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer