Trivium
fr 03 mar 2017
København V

Trivium

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Det amerikanske metalband Trivium blev dannet tilbage i år 2000 af nogle meget unge drenge og slog sidenhen deres navn fast på hele verdens metalscene med udgivelsen af gennembrudsalbummet Ascendancy (2005).

Den 3. marts 2017 gæster de Store VEGA til et brag af en koncert. I dag, 11 år efter Ascendancy imponerede over hele verden, er Trivium stadig et navn, som de fleste metalfans har en holdning til. Med syv studiealbums og 19 singler bag sig har Trivium dyrket mange forskellige subgenre inden for metalmusikken, såsom metalcore, thrash, power metal og hardrrock.

De seneste år, og ikke mindst deres nyeste plade Silence In The Snow, har betydet et blødere udtryk i deres lyd, hvor forsanger Matt Heafys stemme ubesværet og smukt flyder over guitarriffs og skrattende trommer.

Efter at have modtaget sanglektioner på grund af stemmeproblemer i 2014, viser Heafy en ny sikkerhed i sine melodier og betoninger, der får Trivium til at lyde som et metalband i den verdensklasse, de var spået til at ende i.

Imponerende magtdemonstration
I sommeren 2016 gæstede Trivium Copenhell for anden gang. En koncert som tog publikum med storm og fik tændt op under selv de bagerste rækker af det talstærke publikum. GAFFA kvitterede med hele 5 stjerner for koncerten og skrev:

“Uden sammenligning årets bedste koncert indtil nu, og Ozzy skal virkelig holde sig langt fra hostesaften, hvis han og Iommi skal overgå Triviums magtdemonstration.”

Autoritet og talent har altid har været til stede i Triviums allerede lange karriere, og noget tyder på, at de endnu ikke har glemt, hvordan man imponerer sit publikum.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event