Heartland Festival 2017
02
fr jun 2017
Til 04
jun 2017
Kværndrup

Heartland Festival 2017

Egeskov Slot, Kværndrup Detaljer

Event detaljer

Sæt kryds i kalenderen! Næste års Heartland Festival finder sted i Pinsen, den 2., 3. og 4. Juni. Vi glæder os til igen at kunne byde jer indenfor i de magiske omgivelser på Egeskov Slot til endnu en weekend med MUSIC, ART, TALKS & FOOD.

Billetsalg: www.heartlandfestival.dk, hvor et begrænset antal Early Bird billetter kan købes indtil senest d. 2. Oktober.

Let the dreams begin!

Heartland præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: Music, Art, Talks og Food. Programmets forskellige dele beskæftiger sig med tilværelsen og samfundet i vores del af verden og “dobbeltklikker” på de kulturelle og sociale tendenser, vi til daglig lever midt i - et moderne program, hvis aktualitet forstærkes af de klassiske omgivelser, det præsenteres i på Egeskov Slot på Fyn. Festivalen skaber sit program sammen med partnere, kuratorer og rådgivere, der er blandt de stærkeste herhjemme, for at sikre publikum fantastiske oplevelser fra alle fire vinkler.

Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot den 3.-4. juni 2016. Campister kan ankomme den 2. juni fra kl. 16.00.

Early Bird Partoutbillet: 1.050 DKK (Begrænset antal billetter i salg fra den 23. september kl. 10.00 til den 2. oktober kl. 23.59)
Partoutbillet: 1.250 DKK (I salg fra den 3. oktober)
Overnatningstilbud, børnebilletter og et begrænset antal endags billetter bliver sat i salg senere på efteråret.

Døre: 16:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 1.290,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg