Post Malone
to 16 feb 2017
København k

Post Malone

Pumpehuset - Stor sal, København k Detaljer

21:00

Event detaljer

Post Malone’s europæiske turne er udskudt til 2017. Koncerten i Pumpehuset d.26. november er derfor rykket til d.16. februar 2017. 

Billetter som er købt til koncerten i november er selvfølgelig gyldige til koncerten i februar, eller kan refunderes senest d.9/12 2016  Ved at kontakte Ticketmaster på tlf.: 7015 6565 eller servicecenter@ticketmaster.dk 

Post Malone glæder sig til at optræde for sine danske fans med sit debut album ”Stoney”. Albummet udkommer d.9. december 

Post Malones gennembrud har været hurtigt om end kontroversielt. Dallas-rapperen var stort set ukendt, før han sidste år bragede ind på scenen med sit smittende hit ‘White Iverson’, der efter en kort beef med Earl Sweatshirt og en Billboard-topplacering, placerede Post i samme rum som Kanye West. De endte med at optage ‘Fade’ sammen, som endte på Kanye’s album The Life of Pablo. Et par SoundCloud-singler, et stært mixtape og en totalt udsolgt Rust-koncert senere, er Post Malone snart klar med albummet Stoney, der får sin danske livedebut i Pumpehuset den 26. november.

Da Post Malone i maj udgav sit første mixtape, August 26th, var det ikke blot for at tease for hans kommende debut, men også hans første chance for at vise, at han var mere end ‘White Iverson’ og Justin Biebers touropvarmer. En chance Dallas-rapperen på ingen måder missede. På August 26th svinger Post Malone mellem rollen som balling rapper og countrysanger - en karriere han drømmer om og som blandes perfekt på crossover-hittet ‘Go Flex’ samt bangerne ‘Monte’ og ‘Money Made Me Do It’.

At titelteaseren ikke holdt stik er et lille hak i tuden, men Stoney skulle ifølge Post Malone være på vej snart. Og med udgivelsen af førstsinglen ‘Deja Vu’, kan vi håbe det lander i tide til hans først show i Pumpehuset til november.

Døre: 20:00

Ingen billetter til salg

Besøg os snart igen for eksklusiv adgang til billetter!

Artister ved dette event